BAAM! Slutpush för 22% rabatt på allt! Beställ idag för leverans innan långhelgen i mellansverige. BAAM22 är koden fram till 29 April!

Backend-utvecklare

Som Backend-utvecklare på MEDS kommer du att implementera ny funktionalitet på vår befintliga e-handel samt utveckla nya verktyg för att driva verksamheten framåt. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat tech-team med fokus på långsiktiga systemlösningar som är skalbara och genomsyras av god förståelse för vad verksamheten behöver.

Organisationen är platt och du jobbar rätt tillsammans med grundarna av MEDS vilket gör att du har chansen att påverka de tekniska val som görs. Det är en teknisk kreativ miljö där vi är måna om att ha kul på jobbet!

Om oss

MEDS är Apoteket i Mobilen – en välfinansierad startup med mål att bli Sveriges förstaval för beställning och hemleverans av receptbelagda och receptfria läkemedel samt andra apoteksvaror. Med licens från Läkemedelsverket, egna farmaceuter och lager jobbar vi med en mobile-first filosofi för att bygga en fantastisk kundupplevelse.

Vi har kontor och lager i Stockholm med en växande personalstyrka som idag utgörs av cirka 25 medarbetare. Karriärs- och utvecklingsmöjligheterna kommer aldrig att vara större.

I och med en framgångsrik lansering är det nu dags för oss att accelerera! 


Vi söker

I rollen som Backend-utvecklare ser vi att du är initiativrik och drivande samt har lätt att se lösningar på problem. Du är öppen, rak och tydlig i din kommunikation samt har ett prestigelöst sätt. Du är också välstrukturerad, noggrann och analytisk.


Kvalifikationer

  • Några års erfarenhet av backend-utveckling inom .net och C#, RESTful, RavenDB, Visual Studio och dess byggmiljöer
  • Allmänt intresse för teknik
  • Meriterande om du arbetat med e-handel tidigare och/eller har kunskaper inom frontend-utveckling

Vi erbjuder

  • en entreprenörsdriven verksamhet i en spännande bransch med stor potential
  • stora karriärmöjligheter med varierande arbetsuppgifter
  • stor frihet under ansvar
  • generöst friskvårdsbidrag
     

Tjänsten omfattar heltid med start så snart som möjligt. Intresserad? Skicka din ansökan till Adham Shawwaf, adham@meds.se.


Mina recept Sortiment Varumärken Mitt konto