Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Intimina

Det svenska varumärket Intiminas högkvalitativa produkter är utformade för alla kvinnors olika livsfaser. Från den första menstruationen till bortom klimakteriet.

Intimas vision är att göra det enkelt för kvinnor, oavsett ålder eller plats, att få tillgång till pålitliga lösningar för deras intima hälsa.

Intiminas intimvård är utformad för att hjälpa kvinnor att förebygga och övervinna störningar i bäckenbotten. De har även en mycket uppskattad klitorisvibrator i medicinsk silikon som dessutom är vattentät och ljudlös. 

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
9 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 3
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
knipkulor
mens
sexleksaker
knipkulor 4
mens 2
sexleksaker 3
Visa alla
Visa färre
Beredningsform 0
Mina val
flytande
flytande 1
Visa alla
Visa färre

Träna bäckenbotten med Intiminas knipkula

Intiminas knipkula Laselle Exerciser tränar upp och stärker muskulaturen kring bäckenbotten. Passar för kvinnor i alla åldrar som vill bibehålla sin intimhälsa. Knipkulan avger små vibrationer vid rörelse för att bekräfta en korrekt placering. Laselle Exercisers är tillverkad av 100 % kroppssäkert silikon med 3 progressiva vikter som kan användas antingen separat eller tillsammans för ett komplett träningsalternativ. Intimina Laselle Exerciser Knipkula 28 g har en diameter på 36 mm och är idealiskt för kvinnor med svag bäckenbotten eller nybörjare. INTIMINA Laselle Exerciser finns även i vikt 38 g och 48 g. 


Rengör dina sexleksaker med Intimina Accessory Cleaner

Accessory Cleaner är ett rengöringsmedel i sprayformat för intimhjälpmedel och sexleksaker.

På bara fem sekunder avlägsnas smuts från intimprodukterna och ett tips är att både rengöra dem innan och efter användning. Genom att sköta om personliga intimprodukter ökar deras livslängd och hållbarhet.

INTIMA Intimate Accessory Cleaner är alkoholfri och PH-balanserad för att undvika torrhet och irritation. Säker att använda tillsammans med silikon, gummi och latex.