Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Imse

Imse

Imse är varumärket för dig som vill ha schyssta, bekväma och ekologiska produkter. Med smarta lösningar utmanar de marknaden för engångsprodukter och erbjuder skonsamma, återanvändningsbara produkter. Här på MEDS hittar du det mesta från Imse som tygbindor, amningsinlägg, bärsjal och mycket mer!

Svensk kvalitet och innovation

Imse grundades redan 1988, när Marie Walleberg hade ett barn med blöjeksem. Hon insåg att bomullsblöjor var lösningen och började därför tillverka sina egna. Tygblöjorna blev snabbt populära och lade grunden för företagen Imse och Vimse. De är idag två separata varumärken, där Imse har fokus på de vuxna behoven och Vimse har produkter för barn och baby. Huvudkontoret ligger på Gotland men blöjorna och produkterna säljs världen över.

Utbudet har blivit större under åren som gått och Imse erbjuder idag en hel del hållbara produkter för intimhygien. De är gjorda av ekologisk bomull och är på så vis skonsamma både mot huden och miljön. Dessutom är de fina att titta på och riktigt sköna att använda!

Funktionella, skonsamma och bekväma intimprodukter

Imse har ständigt nya produkter på gång och arbetar hela tiden med produktutveckling. Deras utbud är förutom tygblöjor även amningsinlägg, tvättlappar, pads, menstrosor och smarta startpaket.

En av de mest omtyckta produkterna från Imse är tygbindorna. De är ett schysst alternativ till engångsbindor och tamponger. Imse tygbindor kan användas flera gånger om och tvättas enkelt i tvättmaskinen efter användning. Det sparar både på miljön och ekonomin!

Självklart är även bindorna gjorda av 100% ekologisk bomull. De knäpps med en knapp för att hållas på plats och håller tätt tack vare ett tunt lager laminerad polyester. Tygbindorna finns i tre storlekar från mini/trosskydd till normal och nattbinda.

Imse har också en mycket uppskattad bärsjal som även den är gjord av 100% ekologiskt odlad bomull. Bärsjalen ger dig ett nära, säkert och naturligt sätt att bära din baby på. Den passar alla barn, från nyfödd upp till ett par år. 

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
8 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 8
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
babyprodukter
mens
babyprodukter 3
mens 5
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
ekologisk
ekologisk 8
Visa alla
Visa färre