Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Imodium

Imodium är ett receptfritt läkemedel som finns i många länder och har effektivt behandlat tillfällig diarré i över 40 år.

Vid diarré är matsmältningssystemet irriterat vilket gör tarmen överaktiv, det innebär att näringsämnen, salter och vätska transporteras för snabbt utan att hinna absorberas av kroppen och kommer istället ut som lös och vattning avföring.  

Imodium innehåller en substans som heter loperamid, den har en lugnande inverkan på matsmältningssystemet och gör att tarmen återgår till sin normala rytm vilket i sin tur leder till att diarrén upphör.

I Imodiums produktportfölj hittar vi förutom vanlig Imodium tablett även Imodium Instant munsönderfallande tablett och Imodium Plus. Varje produkt är anpassad efter olika situationer och samtliga verkar i harmoni med kroppen.

Imodium Instant ger lättillgänglig lindring eftersom den inte kräver något vatten och Imodium Plus erbjuder en mer omfattande lindring när diarrén är förenad med magknip och gaser.

Imodium kan ordineras av läkare vid långvarig diarré.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
3 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
diarré
diarré 3
Visa alla
Visa färre
Beredningsform 0
Mina val
tablett
tablett 2
Visa alla
Visa färre