Imodium

Imodium

Imodium är ett receptfritt läkemedel som finns i många länder och har effektivt behandlat tillfällig diarré i över 40 år.

Vid diarré är matsmältningssystemet irriterat vilket gör tarmen överaktiv, det innebär att näringsämnen, salter och vätska transporteras för snabbt utan att hinna absorberas av kroppen och kommer istället ut som lös och vattning avföring.  

Imodium innehåller en substans som heter loperamid, den har en lugnande inverkan på matsmältningssystemet och gör att tarmen återgår till sin normala rytm vilket i sin tur leder till att diarrén upphör.

I Imodiums produktportfölj hittar vi förutom vanlig Imodium tablett även Imodium Instant munsönderfallande tablett och Imodium Plus. Varje produkt är anpassad efter olika situationer och samtliga verkar i harmoni med kroppen.

Imodium Instant ger lättillgänglig lindring eftersom den inte kräver något vatten och Imodium Plus erbjuder en mer omfattande lindring när diarrén är förenad med magknip och gaser.

Imodium kan ordineras av läkare vid långvarig diarré.

Visa mer
Filtrera

Användning av Imodium vid tillfällig diarré

För vuxna och ungdomar från 12 år: Börja med 2 tabletter. Om du fortfarande har diarré efter 2 – 3 timmar fortsätter du med att ta en tablett efter varje lös avföring.

Maxdosen är 8 tabletter per dygn. Använd Imodium högst 2 dygn i rad.


Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto
Hej!
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 15%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!