Vatn Vattenfast Mascara
1/2
IDUN Minerals

IDUN Minerals Mascara Vattenfast

Ge dina ögonfransar längd och volym med IDUN Minerals Mascara Vattenfast. Läs mer
129 kr
Finns i lager 

Produktinformation

Beskrivning

Ge dina ögonfransar längd och volym med IDUN Minerals Mascara Vattenfast.

Önskar du dig långa och separerade ögonfransar med en intensivt svart färg? Då kan IDUN Minerals vattenfasta mascara Vatn vara något för dig. Mascaran har en fiberliknande formula som ”tubar in” varje frans för att ge dem ett förstärkt utseende. Samtidigt gör den kvalitativa kombinationen av ingredienser att mascaran verkar både vårdande och skyddande för dina ögonfransar.

Den är vattenfast upp till 38 grader celsius vilket gör den till ett utmärkt val för en dag på stranden eller när du ska träna. De högrenade mineralpigmenten ger en intensiv svart färg till dina ögon och förstärker utseendet av dina egna ögonfransar med både längd och volym.

För vem passar IDUN Minerals Mascara Vattenfast?

Mascaran passar utmärkt för dig som har känsliga ögon eller bär kontaktlinser. Den är oftalmologiskt testad och innehåller lätta organiska vaxsorter samt naturliga mineralpigment för att vara så skonsam som möjligt mot dina ögon. Alla IDUN Minerals mascaror är fria från parfym, nanopartiklar, parabener och bismuth oxychloride. Trots att den är vattenfast är mascaran enkel att tvätta bort med vatten över 38 grader celsius. 

Varumärke IDUN Minerals
Kategori Smink > Ögon > Mascara
EAN 7340074750030
Förpackningsstorlek 10 ml
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto
Hej!
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 15%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!