Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Snabbtest för Covid-19

Här kan du köpa snabbtester hos MEDS Apotek och enkelt testa dig hemma för att se om du har antikroppar eller pågående infektion av covid-19. Behöver du få ett snabbt provsvar? Hos oss kan du beställa ditt snabbtest med expressleverans. Läs mer om varje test för att se vilket som passar dig bäst

Antigentest

Om du behöver veta om du har en pågående infektion av covid-19 kan du ta ett antigentest. Hos MEDS hittar du antigentester från Boson, Beright och New Gene som ger ett resultat inom 10-30 minuter. Dessa har hög tillförlitlighet vid korrekt användning och är ett bra alternativ för dig som behöver ett snabbt besked om du blivit smittad. Antigentester tas som salivtest eller med tops i näsan och fungerar genom att känna av proteiner som finns på virusets yta. Det är viktigt att ta testet så tidigt som möjligt i sjukdomsförloppet. Ett antigentest ska tas senast den femte dagen med symtom enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Vad är skillnaden på antigentest och PCR-test?

Antigentester är användbara för att upptäcka pågående infektion när det behövs snabba svar och stor testkapacitet – till exempel på en arbetsplats. Skillnaden med ett PCR-test är att PCR-testet skickas iväg till laboratorium för analys och har ännu högre tillförlitlighet.

Antikroppstest

Ett antikroppstest tar du för att se om du haft covid-19 och om du har utvecklat antikroppar. Antikroppar utvecklas av kroppens egna immunförsvar efter att du haft infektionen eller efter att du vaccinerat dig. När du tar ett antikroppstest är det viktigt att du är helt frisk och fri från symtom. Enligt Folkhälsomyndigheten ger antikroppar ett bra skydd mot en ny infektion av covid-19 i upp till ett halvår.
Visa mer
Filtrera 0
Sortera
12 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 6
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
självtester
självtester 12
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
add pharma
boson
dynamic code
healgen
juschek
new gene
primacovid
add pharma 3
boson 2
dynamic code 1
healgen 1
juschek 2
new gene 2
primacovid 1
Visa alla
Visa färre