Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Hismile

Hismile

It’s time to shine a light on safe SMILE CARE.

Hismile är varumärket som förändrar en konservativ bransch med nästa generations innovativa produkter, ingredienser och teknologier. Hismile är varumärket för alla er som vill få ett vitare leende och samtidigt ta hand om tänderna på bästa sätt. Det är enkelt, bekvämt och säkert att använda våra produkter eftersom vi har en nolltoleranspolicy mot att orsaka skador på tänderna såsom smärtande ilningar och slitage på emaljen.

Tack vare en stor passion och ett enormt engagemang för Smile Care (munvård) finns vi idag i ca 200 länder och över 3 miljoner kunder har fått vitare och starkare tänder tack vare våra marknadsledande produkter.

Vi på Hismile arbetar kontinuerligt med att utveckla nya innovationer, ett exempel på flera års intensiv forskning är ingrediensen PAP+, ett genombrott inom peroxidfri tandblekning. Denna högkoncentrerade, ytterst skonsamma och helt peroxidfria formulering orsakar inga skador på tändernas naturliga struktur utan reagerar uteslutande på beläggningar och fläckar.

Smile Care – Like Skin Care but for teeth 

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
7 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
tandblekning
tandkräm
tandblekning 7
tandkräm 1
Visa alla
Visa färre