Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Herbal Essences

Herbal Essences låter dig njuta av fantastiska dofter i duschen, samtidigt som du vårdar både hår och kropp! Njut av ett sulfatfritt schampoo och balsam med dofter och ingredienser från Royal Botanical Gardens. Här hittar du fler produkter från Herbal Essences som både gör och doftar gott!

Bara det bästa hos Herbal Essences

Herbal Essences föddes ur en idé om att naturen erbjuder allt som behövs för skönhet och välmående. Genom att ta vara på det som naturen ger oss kan vi njuta av sådant som gör gott för oss, vår kropp och planeten. Allt finns där redan, vi ska bara ta hand om det på rätt sätt!

Ingredienserna i Herbal Essences produkter är inspirerade av enkelheten som finns i naturen. Både färg och doft kommer från helt naturliga ingredienser, precis som de vårdande egenskaperna. Självklart rengör och vårdar de också ditt hår! Du ska inte behöva kompromissa mellan friskt hår och en härlig upplevelse!

Inspiration och ingredienser från naturen

Herbal Essences har ett nära samarbete med Royal Botanical Garden i Kew för att få fram de bästa naturliga ingredienserna. På RBG Kew har de en av världens största samlingar med växter och örter. De har över 260 års erfarenhet och forskar hela tiden på naturens fantastiska egenskaper. Tack vare samarbetet kan Herbal Essences utveckla och förbättra sina produkter med hjälp av naturens egna ingredienser.

Samarbetet har bland annat lett fram till ett sulfatfritt schampo som rengör och vårdar håret naturligt. Detta schampo med avokado och aloe vera är helt fritt från sulfater och utvecklat speciellt för att lugna hårbotten. Schampot är ph-neutralt för att inte störa kroppens naturliga balans. Avokadooljan och olja från aloe vårdar skonsamt och effektivt. Dessutom doftar det helt fantastiskt gott!

När du använt schampot kan du avsluta med Herbal Essences Pure sulfatritt balsam med Aloe och Mango. Det tillför näring till håret och återfuktar hårbotten för ett friskt och välmående hår. Dessutom doftar det härligt och lämnar håret lent och mjukt! Balsamet finns också med aloe och avokado som även de luktar gott och vårdar håret naturligt!

Naturlig hårvård med Herbal Essences

Vill du ge lite extra näring till ditt hår? Testa Herbal Essences hårolja! Den vårdar ditt hår naturligt och motverkar frissigt och torrt hår. Oljan med argan oil & aloe innehåller arganolja och aloe som reparerar skadat hår och skyddar håret mot skador och förslitning. Dessutom får det håret att glänsa och se vackert ut!

Håroljan finns också med hampafrölja och aloe som slätar ut torrt hår och minskar frissigt hår. För extra vård av hårbotten rekommenderar vi Hair&Scalp Oil som vårdar och återfuktar hårbotten. Självklart med hjälp av naturliga ingredienser!

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
6 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
balsam
hårolja
schampo
balsam 2
hårolja 3
schampo 1
Visa alla
Visa färre
Hårtyp 0
Mina val
alla hårtyper
torrt
alla hårtyper 5
torrt 1
Visa alla
Visa färre