Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Hemply Balance

Hemply Balance

Med CBD som grund använder vi endast högsta kvalitet på våra ingredienser. Vi är övertygade om att ekologiska och växtbaserade är det bästa för din kropp.

Vi på Hemply Balance vill alltid addera det vi kallar The Missing Ingredient till alla våra produkter. Det lilla extra som skapar en välbefinnande, lyxig känsla och som gör att du kan njuta mer av livet. Det tycker vi att du är värd.

Produktrecepten är utvecklade av läkaren Dr Hildur Hadenius som är specialiserad på kvinnors hälsa och holistisk läkning. Hennes engagemang i i Hemply grundar sig i ett genuint intresse för det endokannanbinoida systemets koppling till balans och välmående i kroppen: Det kroppsegna systemet fungerar som ett paraply över livsviktiga funktioner i kroppen som immunsystem, nervsystem och hormonproduktion. Kunskapen om detta outforskade nätverk är särskilt värdefull för att förstå vad som skapar återuppbyggnad, homeostas och läkning i kroppen som balans till dagens stresstyngda samhälle. En annan drivkraft för Hildur är frustrationen över de många kemikalietyngda preparat som idag finns i intimprodukter. Vi vill möta den stora efterfrågan på naturliga ekologiska och miljövänliga produkter som finns från patienter Hildur möter i vardagen.

Hemply Balance är ett svenskt hälsokostbolag som säljer trygga och högkvalitativa CBD-produkter inom bla intimvård och kosttillskott.

Bolaget grundades 2016 och är noterat på Nordic Growth market.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
3 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 1
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
hudolja
intimtvätt
hudolja 2
intimtvätt 1
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
alla hudtyper
alla hudtyper 3
Visa alla
Visa färre