Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Helps Stop Snoring Snore Mate Bettskena
15%

Helps Stop Snoring Snore Mate Bettskena

Kampanj slutar 2024-05-05
Finns i lager
399 kr
339,15 kr
  • Effektivt mot snarkning och andningsproblem
  • Anpassningsbar för optimal passform
  • Ökar nattens ro och sömnkvalitet
Hämta ut dina recept här!
Det här är en CE-medicintekniskt produkt.
Beskrivning

Sluta snarka med Snore Mate snarkskena!

Snore Mate är en mjuk snarkskena som skjuter fram underkäken för att skapa en friare luftväg i svalget och hjälper till att motverka normala till svåra snarkbesvär. En snarkskena från Snore Mate är ett bra alternativ för dig som inte fått det resultat du hoppats på vid användning av andra antisnarkprodukter.

Snore Mate snarkskena är speciellt framtagen för att motverka snarkning, men kan även hjälpa vid tandpressning och tandgnissling (bruxism).

I denna förpackning med Snore mate får du en oformad snarkskena (du formar den själv hemma utefter dina tänder) och ett praktiskt förvaringsetui. Skenan tillpassas genom att hålla den i uppkokt varmt vatten under 8 sekunder, därefter sätts den in i munnen och tillpassas av användaren för perfekt passform.

Är en snarkskena från Snore Mate något för dig?

Är du osäker på om en snarkskena från Snore Mate är något för dig ska du testa att flytta din underkäke framåt. Nu ska du försöka snarka så hårt du kan, något du kommer märka är svårt när underkäken är i framskjuten position. Flytta tillbaka underkäken igen och snarka så hårt du kan. Om du upplever att det första testet (med underkäken i framskjuten position) minskade din snarkning är sannolikheten stor att SnoreMate snarkskena passar dig.

Produktfakta
Dosering & Användning

Rengör bettskenan med en tandborste och tandkräm (utan slipmedel) eller en protesrengöring minst 3 gånger i veckan och förvara den i medföljande förvaringsfodralet när den inte används.

Bettskenan från SnoreMate håller i 9-12 månader.

Det tar en tag att vänja sig. I början kan det kännas lite ovant att sova med snarkskenan, samt att man kan känna sig öm i käken några minuter efter att man har vaknat. Detta är normalt och brukar gå över efter några dagar. Om besvären inte går över rekommenderas det att forma om bettskenan, men om det inte blir bättre ska du avbryta användningen.

Tänk på!

Besväras du av TMJD (Tempro Mandibular käksjukdom) ska du inte använda SnoreMate snarkskena då detta kan leda till smärta och obehag i käkleden. Detta gäller även om du använder tandprotes eller inte kan andas genom näsan. Använd inte SnoreMate bettskena om du har kraftigt över- eller underbett.

För att SnoreMate snarkskena ska kunna hålla sig på plats i munnen krävs det att det finns minst 3 tänder på både över- och underkäken.

Innehåll
Bettskena är tillverkad av E.V.A Thermoplast.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 399 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?