Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Helhetshälsa Ashwagandha 60 kapslar
Eko
Vegan

Helhetshälsa Ashwagandha 60 kapslar

Finns i lager
117 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Helhetshälsa Ashwagandha är ett kosttillskott med naturlig Ashwagandha.

  • Ashwagandha är en adaptogen som bidrar till avslappning samt mentalt och fysiskt välbefinnande och har använts i över 3000 år inom den Ayurvediska traditionen. 
  • Varje vegetabilisk kapsel innehåller 600 mg rotextrakt av Ashwagandha med hög andel withanolider, 7% + 200 mg ekologiskt Ashwagandha-rotpulver.
  • Fri från tillsatser
  • Vegancertifierad

7% withanolider är 5-8 gånger mer än vad som finns i vanligt rotpulver vilket innebär att du får betydligt mer withanolider med Helhetshälsa Ashwagandha än av vanligt rotpulver.


Om Helhetshälsa:

  • Svensk tillverkning i egen produktionsanläggning i Östergötland
  • Ekologiskt certifierad produktion
  • Utan onödiga tillsatser
  • Vegetariskt sortiment, över 90% Vegancertifierat

Tänk på att förvara kapslarna torrt i rumstemperatur och att färgen kan skifta lite då ashwagandha är en naturlig råvara. 

Q&A
Innehåller Helhetshälsas Ashwagandha både rot, blad och stam från Ashwagandha?

Svar: Nej, den innehåller enbart rot då det är den delen av Ashwagandhan som innehåller mest av den aktiva substansen withanolider.

Produktfakta
Varumärke
EAN
7350026473030
Förpackningsstorlek
60 st
Dosering & Användning

Rekommenderad dos: 1 kapsel, 2 gånger per dag till måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Rekommenderad ej till gravida eller ammande. Kapseln kan dras isär och innehållet blandas i ett glas vatten men smaken är ganska bitter. Tänk påvikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Innehåll

Innehåll per 2 kapslar:
Ashwagandha extrakt 600 mg    
varav withanolider 42 mg
Ashwagandha rotpulver, ekologiskt 200 mg

Ingredienser: Ashwaganda-extrakt (från Withania somnifera, 7 % withanolider), ekologiskt ashwagandha rotpulver. Vegetabilisk kapsel tillverkad av cellulosa. Ashwagandha är en naturlig råvara: färgskiftningar kan förekomma 28 % av innehållet är ekologisk ingrediens, SE-EKO-04.

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 93,60 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?