Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • Dynamic Code Självprovtagningskit för Hud- och Fotsvamp
  • Dynamic Code Självprovtagningskit för Hud- och Fotsvamp
  • Dynamic Code Självprovtagningskit för Hud- och Fotsvamp
  • Dynamic Code Självprovtagningskit för Hud- och Fotsvamp

Dynamic Code Självprovtagningskit för Hud- och Fotsvamp

Finns i lager
349 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är en CE-medicintekniskt produkt.
Beskrivning

Symptom hud- och fotsvamp
Med detta självprovtagningskit kan du ta reda på om du har hud- eller fotsvamp innan du påbörjar en långvarig behandling. Lider du av att huden flagnar, spricker och kliar så kan du ha drabbats av hudsvamp. En vanlig typ av hudsvamp är fotsvamp som ofta sitter mellan tårna och drabbar upp till 20 % av vuxna befolkningen i Skandinavien.

Symptomen för hudsvamp liknar symptomen för andra hudsjukdomar, t.ex. psoriasis och eksem, och sjukdomarna kan därför lätt förväxlas. Det är därför viktigt att veta vad symptomen beror på för att kunna behandla rätt. Med vårt självprovtagningskit får du svar inom 3 vardagar* och du hämtar det på vår hemsida. Du ska inte ta provet under pågående behandling och, som tidigast, 4 veckor efter avslutad behandling.

Behandling för fotsvamp
Fotsvamp behandlas ofta med receptfria läkemedel som du kan köpa på apoteken. Vid svåra angrepp kan receptbelagd behandling behövas. Behandlingens längd beror på vilket läkemedel du använder och kan i vissa fall ta lång tid. Det är därför bra att provta dig för att se om du har hud- eller fotsvamp innan du börjar en behandling.

* Efter provets ankomst till vårt laboratorium, helgfri mån-fre.

Produktfakta
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 349 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?