Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Gunry Flytande Tvål The Scent Factory Wild Bamboo 300 ml
30%

Gunry Flytande Tvål The Scent Factory Wild Bamboo 300 ml

Slut i lager
25 kr
17,50 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Beskrivning
The Scent Factory är en serie miljövänliga och väldoftande hand- och duschtvålar. Nu kan du enkelt matcha din handtvål med din duschtvål både till doft och utseende!Handtvålen The Scent Factory Wild Bamboo doftar friskt med en fräsch basnot av bambu, mellannot av viol och toppnot av eucalyptus. Tvålen är tillverkad av milda ingredienser med en hög aktiv halt som skonsamt rengör och efterlämnar en mjuk känsla. Tvålen är även vegansk och fri från mikroplaster.The Scent Factory är Svanenmärkt och kommer i flaskor som delvis är tillverkade av återvunnen plast. Pumpflaskorna har ett minimalistiskt uttryck med vit flaska och svart pump. Det gör att de kan ställas fram i hemmet och bli en del av inredningen.
Varumärke
EAN
7393481004418
Förpackningsstorlek
300 ml
Innehåll Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Coco- Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Glyceryl Oleate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Parfum, Sodium Benzoate, Citric Acid, Potassium Sorbate.
Kampanj slutar 2023-09-30 11:59
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 17,50 kr