Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Hämta ut recept - alltid fri frakt 💌
Great Earth MSM 1000 mg + Vitamin C 120 tabletter
25%

Great Earth MSM 1000 mg + Vitamin C 120 tabletter

Finns i lager
129 kr
96,75 kr
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning
MSM är organiskt svavel och står för Metylsulfonylmetan. Svavel finns i kosten vi äter men förstörs vid bearbetning, uppvärmning och förvaring. Det utgör även en del av innehållet i kollagen och keratin som bland annat bygger upp brosk, senor, hjärna, bindväv, muskler, skelett, hår, hud och naglar. Denna produkt från Great Earth är en kombination av MSM och vitamin C. När MSM tas tillsammans med vitamin C förbättras kroppens upptag av MSM.
Varumärke
EAN
7350031362565
Förpackningsstorlek
120 st
Dosering & Användning

3 tabletter dagligen i samband med måltid. Börja med 1 tablett och trappa gradvis upp till 3 tabletter dagligen. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk påvikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Innehåll

Innehåll per 3 tabletter (%DRI):
MSM 3000 mg (*)
Vitamin C 900 mg (1125%)

*Dagligt referensintag ej fastställt

Ingredienser: MSM (metylsulfonylmetan), vitamin C (askorbinsyra), klumpförebyggande medel (veg. fettsyror, veg. magnesiumsalt av fettsyror, kiseldioxid), stabiliseringsmedel (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, veg. glycerol).

Kampanj slutar 2022-11-28 11:59
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 96,75 kr