Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Hämta ut recept - alltid fri frakt 💌
Great Earth ioCell Collagen 2-pack

Great Earth BioCell Collagen 2-pack

Finns i lager
549 kr
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

BioCell Collagen + Hyaluronsyra från Great Earth i 2-pack! BioCell Collagen innehåller en kombination av kollagen typ II, kondroitin och hyaluronsyra. Dessa tre ämnen är viktiga för kroppens leder, hud och bindväv. 
 
Det finns olika typer av kollagen. Kollagen typ II är den dominerande typen av kollagen i ledbrosket. BioCell Collagen produceras genom en patenterad process som ger ett snabbt och effektivt upptag i kroppen.
 
Källan till de aktiva ingredienserna i produkten är kycklingbrosk. Kycklingbrosk liknar det mänskliga ledbrosket mycket och tas därför lätt upp av kroppen. Extraktet produceras av hormon- och antibiotikafria kycklingar.

Varumärke
EAN
7350031363104
Förpackningsstorlek
2 á 60 st
Ursprungsland
Sverige
Dosering & Användning Rekommenderat intag: 2 kapslar dagligen i samband med måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Innehåll

Innehåll per 2 kapslar:
 BioCell Collagen®1000 mg
 (hydrolyserat kycklingbrosksextrakt)
 - varav:
 Hydrolyserat kollagen typ ll 600 mg
 Kondroitinsulfat 200 mg
 Hyaluronsyra 100 mg

Innehållsförteckning: BioCell Collagen®(hydrolyserat kollagen typ II, kondroitinsulfat, hyaluronsyra), risextraktsblandning, vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 411,75 kr