Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Gillette

Gillette är ett världsledande företag inom rakhyvlar för både män och kvinnor. Varumärket grundades för över hundra år sedan och har idag ett brett sortiment av rakhyvlar, rakblad, engångshyvlar och rakgel med över 600 miljoner nöjda användare över hela världen. Inom Gilette-familjen finns även Gilette Venus som är rakhyvlar anpassade för den kvinnliga huden. Här på MEDS kan du köpa Gillettes innovativa rakhyvlar, rakblad och rakgel.

Rakprodukter för en säker rakupplevelse

Gillette startades av King C. Gillette. Efter ett av sina många besök hos en barberare i Boston, USA ville han kunna återskapa den lyxiga upplevelsen han fick hos barberaren, i sitt eget hem. År 1901 tog King Gillette fram den första säkerhetsrakhyveln i världen som gick att använda för hemmabruk. Med nya kunskaper och tekniker har Gillettes rakhyvlar blivit det självklara valet när det gäller rakning för människor världen över.

Effektiv rakning med Gillette

Alla människor har olika förutsättningar och behov när det kommer till rakning. Gillette har tagit fram rakhyvlar, anpassade för huden hos både män och kvinnor. Det finns dessutom rakhyvlar och rakgel, speciellt framtaget för dig med känslig hud. Dessa produkter ingår i Gillettes sensitive serie. Gillettes rakhyvlar har ett flerbladssystem som gör att du får en skonsam men effektiv rakning. De har en mängd olika typer av rakblad med varierande fördelar och egenskaper. Hos oss kan du köpa Gillette rakblad i serierna Fusion, Match3, Proglide och många fler.

Skonsam rakning för kvinnor

Gillette Venus är en serie rakhyvlar som är utformade för att passa kvinnokroppen och dess former. Med Gillette Venus får du en behaglig rakupplevelse som dessutom är skonsam mot huden. Det flexibla rakhuvudet gör att du kommer åt på alla ställen. Gelremsorna som du hittar på Venus-rakbladen gör att rakhyveln lätt glider över huden samtidigt som den återfuktar och mjukar upp både hud och hårstrå.

rldens främsta rakhyvel med fem blad

Gillette Fusion är världens mest sålda 5-bladshyvel som ger dig ett slätt och långvarigt resultat. Den har även en precisionstrimmer som gör att du kan komma åt på svåråtkomliga ställen men även skapa en mer definierad form. Hos oss hittar du Gillette Fusion5 Rakblad som ger dig en optimal rakning.

Styla och trimma ditt skägg med Gillette

För att på ett enkelt och smidigt sätt kunna styla och trimma skägg har Gillette skapat produkter för just detta ändamål. King C är en serie produkter med de ultimata verktygen för att uppnå ett mjukt och välformat skägg. Skäggolja, skäggbalsam, trimmer och rakblad är bara några utav alla de produkter från Gillette du kan använda för att trimma, styla och vårda ditt skägg. För en enkel styling har de även tagit fram Gillette Styler 3in1 där du får en trimmer, styler och rakhyvel i ett. Gillette Styler tillåter en nära rakningen vilket gör att du kan skapa snygga kanter och konturer på ditt skägg eller din skäggstubb.

rda din hud innan och efter rakning med Gillette

För att din rakupplevelse ska bli så behaglig som möjligt är det viktigt att du förbereder din hud inför rakning samt att du efterbehandlar den. Använd en rakgel eller ett raklödder som mjukar upp håret och gör att du kan få en nära rakning utan att skada huden. För att lugna din hud efter rakning och undvika vanliga problem som uppstår vid rakning, till exempel röda prickar och inåtväxande hårstrån, ska du använda en aftershave. En aftershave återfuktar och vårdar din hud för att minimera irritation efter att du rakat dig.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
19 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
hårborttagning & rakning
intimrakning
hårborttagning & rakning 19
intimrakning 1
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
alla hudtyper
känslig & irriterad
alla hudtyper 14
känslig & irriterad 4
Visa alla
Visa färre