Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
GEO Groddningsburk 0,8 liter
15%
GEO

GEO Groddningsburk 0,8 liter

Kampanj slutar 2024-06-16
Finns i lager
219 kr
186,16 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning
GEO groddningsburk - odla färska groddar bekvämt på köksbordet! Denna transparenta behållare, likt ett miniväxthus, är perfekt för att odla groddar och skott. Det är både enkelt och roligt att bevittna deras tillväxt. På bara några dagar kan du njuta av näringsrika och smakrika groddar. Tänk dig en rad av dessa fina burkar, var och en fylld med olika sorters hälsosamma, färgglada groddar.
Produktfakta
Varumärke
GEO
EAN
8003419018408
Förpackningsstorlek
1 st
Ursprungsland
Italien
Dosering & Användning
Lägg fröna i glasburken, tillsätt tillräckligt med vatten och låt stå i 8-12 timmar. Häll av vattnet, skölj fröna ordentligt och vänd sedan burken upp och ner så att den kan rinna av i metallstället. Placera groddningsburken i rumstemperatur (18-23°C), undvik direkt solljus och stark värme. Skölj groddarna två gånger om dagen, morgon och kväll. Fyll burken med vatten, låt stå i en minut och häll sedan av vattnet. Återvänd sedan burken upp och ner på stället. Upprepa processen tills groddarna är klara. Kom ihåg att noggrant diska ur burken efter att du har tömt den på groddar. Paketet innehåller en livsmedelssäker glasburk, en metallkrage med metallnät, en avrinningsställning och en stabiliserande keramisk bas.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 186,16 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?