Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
GAAM 100% Casein Premium Vanilla Dream 750 g

GAAM 100% Casein Premium Vanilla Dream 750 g

Finns i lager
259 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

GAAM 100% Casein Premium är ett ultrafiltrerat kaseinprotein med upp till 8 h proteinutsöndring i dina muskler. Helt enkelt den ultimata produkten för att bibehålla muskeltillväxten och återhämtningen under natten.

  • Tillför protein till dina muskler i upp till 8h
  • Hjälper dig bygga och återhämta muskler
  • Perfekt som natt-, mellanmåls- och dietprotein
  • Tillsatt 6,0 g L-Glutamine
  • Enbart micellärt kasein & kalciumkaseinat
  • Innehåller 8,0 g BCAA
  • Innehåller 25 g protein per portion
  • Utsökta unika smaker

GAAM 100% Casein Premium innehåller 100% micellärt kasein & kalciumkaseinat. Ett kaseinprotein är ett proteinpulver som bryts ned i kroppen under en längre tid. Det är alltså mycket effektivare än ett vanligt snabbt vassleprotein under natten eller om det är långt mellan måltiderna.

För att förhindra muskelnedbrytning är det viktigt att få i sig tillräckligt med protein varje dag. Då muskelfibrerna bryts ner vid träning och fysisk aktivitet är det viktigt att tillföra rätt näring för att musklerna ska återhämta sig och kunna utvecklas. Det är särskilt viktigt för personer som tränar och är aktiva att få i sig rikligt med protein. Det många missar är att kroppen inte får i sig riktigt med protein under natten och därför får de som använder sig utav ett kaseinprotein oftast snabbare och bättre resultat än de som låter kroppen få i sig för lite protein nattetid.

GAAM 100% Casein Premium tar endast ett fåtal sekunder att förbereda i en shaker och har en utsökt smak samt är en utmärkt källa till högvärdigt protein utan oönskat fett och kolhydrater.

Produktfakta
Varumärke
EAN
7350077751965
Förpackningsstorlek
750 g
Dosering & Användning
Blanda en skopa (ca 33 g) pulver med med 300 ml vatten eller mjölk i en shaker och skaka ordentligt. Tips: För en krämig och god kaseinpudding blanda 2 rågade skopor med 2 dl vatten och ställ i kylen 20 min. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Innehåll

Näringsinnehåll per 100 g / per portion (33 g):
Energi 1521 kJ/364 kcal / 507 kJ/121 kcal
Fett 4 g / 1,3 g
- varav mättat fett 3 g / 0,9 g
Kolhydrater 5 g / 1,6 g
- varav sockerarter 4 g / 1,3 g
Kostfiber 1 g / 0,33 g
Protein 77 g / 25 g
Salt 0,3 g / 0,1 g

Ingredienser: Micellärt-kasein (MJÖLK), kalcium-kaseinat (MJÖLK), skumMJÖLKsspulver (MJÖLK), solroslecitin, avfettat kakaopulver (gäller chokladsmaker), aromer, färgämne: rödbetspulver (gäller jordgubbsmaker), sötningsmedel: aspartam*, acesulfam-K. *Innehåller en källa till fenylalanin. Innehåller MJÖLKprotein (MJÖLK). Tillverkad i en fabrik som även hanterar ÄGG och SOJA.

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 194,25 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?