Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
GAAM Q10 60 kapslar

GAAM Q10 60 kapslar

Finns i lager
199 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Q10 är ett vitaminliknande ämne som finns naturligt i kroppens alla celler och har många funktioner i kroppen, bland annat agerar det som en antioxidant som skyddar cellerna från att brytas ned av fria radikaler. Q10 finns i stora koncentrationer i hjärta, hjärna och i immunsystemets celler. Q10 har även en vital del i kroppens energiproduktion, genom att medverka i cellernas mitokondrier där all energiomvandling sker.

  • Kraftfull antioxidant
  • Lättupptagligt
  • Smidiga kapslar

En kraftfull antioxidant!
Q10 är inte en essentiell vitamin vilket innebär att kroppen kan producera den själv, men produktionen avtar med åldern och redan efter 30-årsåldern minskar produktionen i kroppen. Q10 kan även fås från vissa livsmedel, däribland rapsolja och makrill.

Q10 är en kraftfull antioxidant som hjälper till att motverka oxidation av det onda LDL-kolesterolet. Q10 har även i studier visat sig bidra till ökad fysisk och psykisk ork. GAAM Q10 är extra förstärkt med vitamin C som ytterligare bidrar till de antioxidanta egenskaperna.

Bra att veta om vitaminer!
Vitaminer kan vara både vatten och fettlösliga därför kan det vara en god ide att konsumera omega-3 samtidigt som dina vitaminer. Det är även fördelaktigt att ta vitaminer i samband med måltid för att få ett så optimalt upptag som möjligt. Tar du vitaminer på tom mage före frukost som många gör så riskerar du att förlora mycket av dem via urinen.

Produktfakta
Dosering & Användning
Tag 1 kapsel dagligen i samband med måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras torrt i rumstemperatur utom räckhåll för små barn.
Innehåll

Innehåll per 1 kapsel (% av DRI):
Coenzym Q10 100 mg
Vitamin C 25 mg (31%)
Citrusbioflavonoider 10 mg
DRI = Dagligt referensintag

Ingredienser: Coenzym Q10 (100 % rent ubikinon), MCT-olja (medellånga fettsyror från kokosnöt), vitaminer: askorbinsyra, citrusbioflavonoider, fyllnadsmedel: mikrokristallin cellulosa, risextrakt, vegetabilisk kapsel: hydroxypropylmetylcellulosa.

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 199 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?