Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
GAAM PUMP 120 kapslar
25%

GAAM PUMP 120 kapslar

Kampanj slutar 2024-05-26
Finns i lager
179 kr
134,25 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Att ha en grym pump är inte bara tillfredställande i gymmet utan påverkar även din träning positivt. Pumpen du känner i musklerna uppstår när den arbetande muskeln fylls av blod. GAAM PUMP innehåller ingredienser som ökar blodflödet till muskeln. Det ökade blodflödet för med sig näringsämen och bränsle, samtidigt som det forslar bort slaggprodukter så som mjölksyra.

  • Ökat blodflöde
  • Maximal pump<7li>
  • Stimulantfri
  • Minskad mjölksyra
  • Ökad uthållighet

GAAM PUMP innehåller en rejäl dos L-arginin-alfa-ketoglutarat (AAKG) och är en snabb och effektiv lösning till ett riktigt grymt gympass! Den stimulantfria formulan är ett perfekt komplement till din existerande PWO eller vid de tillfällen du inte vill ha stimulantia vid träning på kvällarna.

Produktfakta
Varumärke
EAN
7350077753525
Förpackningsstorlek
120 st
Dosering & Användning
Tag 4 kapslar före träning. För maximal effekt så tag produkten på tom mage eller minst tre timmar efter senaste måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Innehåll

Innehåll per 1 kapsel / per 4 kapslar:
L-arginin-alfa-ketoglutarat (AAKG) 750 mg / 3000 mg

Ingredienser: L-arginin-alfa-ketoglutarat (AAKG), fyllnadsmedel: magnesiumstearat, kapsel: gelatin (bovint), färgämne: titandioxid.

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 179 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?