Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
GAAM Pea Protein Vanilla 1 kg
Vegan

GAAM Pea Protein Vanilla 1 kg

Finns i lager
259 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

GAAM Pea Protein är framtagen med råvaror av mycket hög kvalitet och tillverkat i Sverige. Ärtproteinisolat är naturligt rikt på protein och har en mycket bra aminosyraprofil.

  • Högvärdig proteinkälla
  • 100% vegan
  • Rik på BCAA

Ärtprotein är bland de bästa vegetabiliska proteinerna när det gäller näringsvärde. Enligt vetenskapliga rön gör den essentiella aminosyraprofilen det idealiskt för människor. Förekomsten av speciella aminosyror som har betydelse när det gäller idrottsutövning är exceptionell. Med mycket glutamin, lysin och BCAA innehåll är det till och med jämförbart med vassleprotein, och när det gäller arginin är det enastående, mycket bättre än vassle! Matsmältnings retentionen hos ärtprotein är väldigt hög, studier på människor avslöjade runt 98% spjälkningstakt. Som ett plus, undertrycker detta protein hunger effektivt genom sin långsamma spjälkning och genom att direkt påverka på mättnadsfaktorer.

Produktfakta
Varumärke
EAN
7350077754386
Förpackningsstorlek
1000 g
Dosering & Användning
Blanda 1 skopa (ca 30 g) med 200-300 ml vatten i en shaker. Bästa tillfälle för användning är efter träning. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Innehåll

Näringsinnehåll per 100 g / per portion (30 g):
Energi 1590 kJ/380 kcal / 477 kJ/114 kcal
Fett 10 g / 3 g
- varav mättat fett 6,4 g / 1,92 g
Kolhydrater 6 g / 1,8 g
- varav sockerarter 3 g / 0,9 g
Kostfiber 7,5 g / 2,25 g
Protein 65 g / 19,5 g
Salt 1 g / 0,3 g

Ingredienser: Ärtproteinisolat, vegetabiliskt fett (kokos) avfettat kakaopulver (gäller chokladsmaker), inulin, emeulgeringsmedel: (solroslecithin, E466), aromer, salt (natriumklorid) sötningsmedel: sukralos, acesulfam-K. Tillverkad i en fabrik som hanterar MJÖLK och ÄGG.

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 194,25 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?