Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
GAAM Iron 90 kapslar

GAAM Iron 90 kapslar

Finns i lager
79 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

GAAM järntabletter kombinerat med C-vitamin gör att upptaget förbättras i kroppen så du slipper känna dig trött och orklös.

  • Motverkar trötthet
  • Kompletterad med C-vitamin
  • Stöttar bildandet av hemoglobin

Varför är järn viktigt?
Järn är ett viktigt mineralämne som du vanligtvis får i dig genom maten du äter. Kroppen behöver järn för att bilda hemoglobin, ett protein som finns i dom röda blodkropparna som ansvarar för att fånga upp och transportera syre från lungorna ut i kroppen. Järn bidrar alltså till en normal syretransport vilket är viktigt för att du ska känna dig pigg och glad.

Kombinerad med C-vitamin
C-vitamin är en antioxidant som skyddar dina celler från oxidativ stress. När det finns C-vitamin i mag-tarmkanalen kan det hjälpa till att omvandla järn till en form som kroppen lättare kan ta upp.

Symptom vid järnbrist är ofta att man blir blek, trött, ofokuserad och får nedsatt immunförsvar. Järnbrist drabbar kvinnor oftare än män på grund av biologiska anledningar som graviditet eller menstruation.

Produktfakta
Dosering & Användning
Ta 1 kapsel dagligen tillsammans med mat, eller rikligt med vatten. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras torrt i rumstemperatur utom räckhåll för små barn.
Innehåll

Innehåll per 1 kapsel (% av DRI):
Spenatextrakt 100 mg
Järnfumarat 20 mg (143%)
Vitamin C 12 mg (15%)
DRI = Dagligt referensintag

Ingredienser: Spenatextrakt, järnfumarat, askorbinsyra (vitamin-C), fyllnadsmedel: mikrokristallin cellulosa, kapsel: gelatin (bovint), färgämne: titandioxid.

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 79 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?