Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
GAAM Glutamine 250 g

GAAM Glutamine 250 g

Finns i lager
169 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Glutamin är en av de viktigaste aminosyrorna i människokroppen. Glutamin står för nästan 60% av de totala reserverna av fria aminosyror i kroppen och med väldigt intensiv och frekvent träning minskar mängden av fritt glutamin drastiskt. Det leder ofta till försämrad styrka och uthållighet, vilket fördröjer muskelåterhämtningen.

  • 100% rent L-Glutamin
  • Neutral smak
  • God löslighet
  • 50 portioner

GAAM Glutamine löses upp helt och har en neutral smak som absorberas mycket effektivt av kroppen. Det är extra värdefullt då det kan ta upp till en vecka för kroppen att återställa glutaminnivåerna till det normala. Studier har visat att L-glutamin tillskott kan förbättra proteinmetabolismen, öka återhämtningen, minimera muskelnedbrytningen och öka din uthållighet. Glutamin är också viktigt för ett starkt immunsystem, god sömn och en hälsosam ämnesomsättning. Det kan också hjälpa till med sötsug och viktminskning.

Produktfakta
Varumärke
EAN
7350077754287
Förpackningsstorlek
250 g
Dosering & Användning
Blanda 1 skopa (ca 5 g) i vatten eller annan dryck och drick på morgon och kväll. På träningsdagar intags ännu en portion före träning. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras torrt i rumstemperatur utom räckhåll för barn.
Innehåll

Innehåll per 1 portion (5 g):
L-Glutamin 5000 mg

Ingredienser: 100% L-Glutamin.

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 169 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?