Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
GAAM Enzym Complex 90 kapslar

GAAM Enzym Complex 90 kapslar

Finns i lager
179 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

GAAM Enzym Complex är ett kosttillskott med ett spektrum av matsmältningsenzymer! Enzmer är ett protein som behövs för nedbrytningen av maten och återfinns naturligt i vissa livsmedel såsom frukt och grönsaker. Dessa enzymer är dock känsliga och förstörs vid tillagning.

  • Komplex med matsmältningsenzymer
  • Underlättar matspjälkningen
  • Optimerar näringsupptaget
  • Vegetabilisk kapsel

Optimera ditt näringsupptag med Enzym Complex!
Enzymer spelar en vital roll i kroppen och dess förmåga att bryta ned och tillgodogöra sig näringsämnen samt vitaminer och mineraler. GAAM Enzym Complex innehåller en rad olika enzymer som tillsammans arbetar för att maximera mag/tarmhälsan samt näringsupptaget. Oavsett om du dietar med en strikt eller bristfällig kosthållning eller försöker lägga på dig massa så är ett optimalt näringsupptag kritiskt, det spelar liksom ingen roll hur mycket du äter om kroppen inte kan ta till vara på det.

En god maghälsa
Det finns stora kopplingar mellan maghälsan och det generella välmåendet. Mycket av immunförsvarets förmåga sitter i magen och dess bakterieflora. Ett enzymtillskott kan även hjälpa dig som lider av svullen och uppsvälld mage. Kroppens förmåga att tillgodogöra och tillverka enzymer avtar med åldern och produktionen minskar även vid diet eller detox. Därför kan det vara bra att komplettera sin kost med ett kosttillskott som Enzym Complex.

Produktfakta
Varumärke
EAN
7350077753471
Förpackningsstorlek
90 st
Dosering & Användning
Tag 3 kapslar dagligen i samband med måltider. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Innehåll

Innehåll per 3 kapslar:
Enzymkomplex 150 mg
- varav Amylas (SLL/STP-A-029)72000 U
- varav Proteas (SLL/STP-P-021)18000 U
- varav Laktas (SLL/STP-L-014)12000 U
- varav Lipas (SLL/STP-L-016) 3000 U
-varav Cellulas (SLL/STP-C-021) 600 U

Ingredienser: Enzymkomplex (alfa-amylas, naturligt proteas, laktas, lipas, cellulas), vegetabilisk kapsel (hydroxypropylmetyl-cellulosa).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 179 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?