Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
GAAM BCAA Pear 400 g
Vegan

GAAM BCAA Pear 400 g

Finns i lager
249 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

Det är inte bara utbudet med godissmaker som är genomtänkt när det kommer till GAAM BCAA. Hela produkten från smaken till innehållet är genomtänkt för att du ska kunna få ut så mycket som möjligt av den i din träning.

  • 6:1:1 blandning
  • 6000 mg L-Leucin
  • 12 g aminosyror per servering
  • Extra tillsatt Glutamin & Vitamin B6
  • 100% glutenfri

BCAA är en förkortning av Branched Chained Amino Acids. BCAA består av de grenade aminosyrorna leucin, isoleucin och valin. Av dom tre är det framför allt leucin som visat sig ha den mest betydande rollen för proteinsyntesen. Ordet syntes innebär en nybildning och tillväxt av något i kroppen. Fördelen med så kallade fria aminosyror är att dom hjälper till att bygga upp dina muskler direkt efter nedbrytning. Aminosyror är rent protein vilket innebär att du snabbt kommer åt det du vill ha. Aminosyror tas upp via blodet och adderas till dina muskler.

Du kan ta BCAA innan, under eller efter ditt träningspass för att öka proteinsyntesen. Aminosyror påverkar din proteinsyntes positivt, vilket också gör det till en perfekt törstsläckare mitt på dagen. Du kan också dricka aminosyror på vilodagar utan problem. BCAA innehåller även tillsatt glutamin som stödjer ditt immunförsvar som annars kan få sig en chock av hård styrketräning och kaloriunderskott.

Storlek: Innehåller 400 g (27 portioner).

Produktfakta
Varumärke
EAN
7350077750289
Förpackningsstorlek
400 g
Dosering & Användning
Blanda 1 skopa (ca 15 g) med 400 ml vatten i en shaker. Kan med fördel användas både före, under & efter träning. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Innehåll

Innehåll per dosering (ca 15 g):
L-Leucin 6000 mg
L-Valin 1000 mg
L-Isoleucin 1000 mg
Glutamin 4000 mg
Vitamin B6 1,6 mg (100%)
DRI = Dagligt referensintag

Ingredienser: L-leucin, L-glutamin, L-valin, L-isoleucin, äppelsyra, natriumbikarbonat, inulin, maltodextrin, färgämne (rödbetspulver), aromer, pyrodoxin hcl, sötningsmedel (aspartam, acesulfam-k, innehåller en källa till fenylalanin).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 199,20 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?