Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
GAAM 100% Whey Premium Unflavoured 1 kg
20%
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

GAAM har levererat ett svenskproducerat vassleprotein, 100% Whey Premium, som innehåller 25 g högvärdigt protein, minimalt med fett och kolhydrater och så kommer det också i otroligt många och goda smaker. Det blir en vinnande kombination när smak möter kvalité.

  • 25 g högvärdigt protein per portion
  • 5,5 g grenade aminosyror
  • Kvalitet till ett lågt pris
  • Brett utbud med smaker
  • Producerat i Sverige

När du styrketränar bryter du ned dina muskler och för att bygga upp dem igen behöver du energi. Den effektivaste energikällan för muskeltillväxt är protein, det agerar som byggstenar för dina muskler. En generell riktlinje är att du behöver två gram protein per kilo kroppsvikt, per dag. Enkelt kan du räkna ut det genom att ta din kroppsvikt och multiplicera den med två. Till exempel 80 x 2 = 160 gram protein per dag.

Vassleprotein är ett så kallat snabbt protein, det betyder att proteinet tas upp snabbt av kroppen. Genom att dricka en proteinshake innan eller efter träningen ser du till att kroppen får i sig nog med protein för att förhindra muskelnedbrytningen och öka muskeluppbyggnaden. På så sätt ser du till att du får i dig mängden protein du behöver för att kunna bygga muskler utan att behöva äta betydligt mycket mer mat (som kan vara både bökigt om du befinner dig på gymmet och dyrt).

Produktfakta
Varumärke
EAN
7350077752290
Förpackningsstorlek
1000 g
Dosering & Användning
Blanda 1 skopa (ca 33 g) med 300 ml vatten i en shaker och skaka i 30 sekunder. Skopa ingår i alla produkter från GAAM. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Innehåll

Näringsinnehåll per 100 g / per portion (33 g):
Energi 1672 kJ/400 kcal / 560 kJ/133 kcal
Fett 6 g / 2 g
- varav mättat fett 5 g / 1,6 g
Kolhydrater 11 g / 3,5 g
- varav sockerarter 8 g / 2,6 g
Kostfiber 6 g / 2 g
Protein 74 g / 25 g
Salt 0,4 g / 0,13 g

Ingredienser: VASLEproteinkoncentrat (MJÖLK), skumMJÖLKsspulver (MJÖLK), L-glutamin, guarkärnmjöl, inulin, solroslecitin, aromer, avfettat kakaopulver (gäller chokladsmaker), färgämne: rödbetspulver (gäller jordgubbsmaker), sötningsmedel: aspartam*, acesulfam-K. *Innehåller en källa till fenylalanin. Innehåller MJÖLKprotein (MJÖLK). Tillverkad i en fabrik som även hanterar ÄGG och SOJA.

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 201,75 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?