Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Frida baby

Frida baby

Frida Baby har produkterna som underlättar livet med småbarn och bebisar! Snoriga näsor fixas enkelt med snorsugaren Näsfrida och mjölkskorv behandlas smidigt med Skorvfixaren! Små fisar får dessutom lite extra hjälp med pysventilen Windi och naglarna hålls i trim med smarta nagelsaxar. Här hittar du allt från Frida Baby!

Smarta lösningar för vardagen med småbarn

Frida Baby är de som lanserade snorsugen, en nu 25 år gammal lösning på snoriga små näsor! Uppfinningen kommer från en svensk öron-näsa-hals-läkare 1996 och lanserades i USA år 2007. Snorsugen kom att bli mycket populär världen över och företaget bytte namn från Näsfrida till det mer internationella Frida Baby år 2014.

2008 lanserades nästa smarta produkt på den svenska marknaden - pysventilen Windi. Pysventilen underlättar för bebisar och barn att släppa ut gaser och fisar som kan orsaka kolik. Med Windi Pysventil kan du enkelt och direkt behandla gasrelaterade problem hemma. Den är enkel att använda och du märker effekt direkt!

Snorsugen Näsfrida – originalet!

Just snorsugen kom att bli en riktig räddning för många småbarnsföräldrar. Eftersom små barn inte kan fräsa så har de också svårt att rensa näsan från snor. Näsfrida snorsug ger därför en enkel lösning på ett vanligt problem - sug ut snoret! Produkten är i sin design enkel men genial.

Den rundade toppen får precis plats i en liten näsa utan att behöva stickas in och störa. Föräldern, eller den som får det ärofyllda uppdraget, suger enkelt ut snoret från barnets näsa med hjälp av munstycket. Snoret fastnar i filtret som sedan slängs efter användning. Skölj av delarna och sugen är redo att användas igen!

Fyll på med hygienfilter refill för att alltid ha fräscha filter redo när nästa snorkråka ska ut. Vid behov kan du också använda Frida Baby Nässprej för att underlätta snorsugandet!

Fler produkter för förälder och barn

Frida Baby har också fler smarta produkter inom hygien och kroppsvård för små barn. För små naglar har de en extra försiktig nagelsax som enkelt klipper även de minsta och mjukaste naglar. Den smarta nagelklipparen passar också bra för små naglar och kommer dessutom med en S-formad nagelfil. Komplettera gärna med Rengöraren för näsa, naglar och öron.

Små barn drabbas ofta av mjölkskorv, en vanlig och ofarlig men ganska trist åkomma. Skorven sitter i hårbotten och kan ibland ge klåda hos barnet. Frida Baby Skorvfixaren ger en enkel och skonsam behandling för att få bort skorv på ett smidigt sätt.

Behandlingen med Skorvfixaren sker i tre steg, där det första är att massera och mjuka upp med en tvättsvamp. Nästa steg är att försiktigt lossa på skorven med en mjuk hårborste. Avsluta med att lyfta bort det med en fintandad stålkam. Både borsten och svampen är extra supermjuk för att vara så skonsam som möjlig mot ömtålig babyhud!

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
12 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 1
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
babyprodukter
doseringshjälpmedel
förkylning hos barn
gaser i magen & ibs
hudvård för barn
hårvård för barn
magbesvär hos barn
nagelvård för barn
nappar & bitringar
tandvård för barn
babyprodukter 2
doseringshjälpmedel 1
förkylning hos barn 4
gaser i magen & ibs 1
hudvård för barn 1
hårvård för barn 2
magbesvär hos barn 1
nagelvård för barn 2
nappar & bitringar 1
tandvård för barn 1
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
alla hudtyper
alla hudtyper 1
Visa alla
Visa färre