Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Frezyderm

Frezyderm

Frezyderm är ett väletablerat grekiskt varumärke med ett brett sortiment inom hudvård. Frezyderm har funnits sedan 1986 och har sedan starten lagt stort fokus på forskning och produktutveckling tillsammans med specialiserade forskare, apotekare och kemister med lång erfarenhet inom området. Frezyderm har genom åren tagit fram många prisvinnande produkter för olika hudtyper och behov inom områden som solskydd, hudvård samt speciella dermatologiska hudtillstånd som akne, psoriasis och eksem. Frezyderms produkter säljs idag i över 40 länder runt om i världen. 

Nu lanseras de prisvinnande solskyddsprodukterna i Frezyderm SUN SCREEN VELVET serien hos Meds.se. SUN SCREEN VELVET är en serie som förenar det bästa med solskydd med det bästa inom kosmetik. Solskyddsserien är framtagen med en patenterad Second Skin-teknologi som förutom ett effektivt solskydd mot hela soljusspektrat, erbjuder en sammetslen, kladdfri konsistens som lägger sig på huden likt en osynlig ”andra-hud”. SUN SCREEN VELVET FACE, SPF30 och 50+ finns i en ofärgad och en lätt tonad variant samt SPF 50+ för kroppen i. För kroppen finns även Frezyderm SEA SIDE DRY MIST, en behändig vattenresistent solspray med solskyddsfaktor SPF50+ som är idealisk att användas direkt på fuktig hud.

SUN SCREEN VELVET SPF50+ utsågs till ”Bästa SPF 2021” av jury på Stockholm Beauty Week.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
6 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
solskydd för ansiktet
solskydd för kroppen
solskydd för ansiktet 4
solskydd för kroppen 2
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
alla hudtyper
fet
känslig & irriterad
alla hudtyper 4
fet 4
känslig & irriterad 6
Visa alla
Visa färre