Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • FOREO KIWI Derma
  • FOREO KIWI Derma
  • FOREO KIWI Derma
  • FOREO KIWI Derma
Vegan

FOREO KIWI Derma

Finns i lager
2.095 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning
KIWI™ Derma – Exfolierande och utjämnande behandling mot rynkor, trött hud och stora porer!

KIWI™ Derma är den ultimata hudtransformerande enheten som kombinerar vakuumsugning och mikrodermabrasion med exklusiva Adamas-diamanter. Med sina tre mikrodermabrationshuvuden exfolierar den effektivt det skadade översta hudlagret för att avslöja en underliggande hud som strålar av fräschhet och ungdomlighet. Den kraftfulla kombinationen av vakuumrengöring och T-Sonic™-massage skapar en slätare och jämnare hudyta med en enhetlig struktur och ton samtidigt som den minimerar synligheten av fina linjer, rynkor och hyperpigmentering.

KIWI™ Derma främjar hälsosam hudförnyelse och ökar absorptionen av hudvårdsprodukter samtidigt som den bleker ärr och pigmenteringar. Mikrodermabrasion kombineras med vakuumfunktionen, som suger ut smuts från igentäppta porer och lämnar dem rena och minimerade. T-Sonic™-massagen förbättrar hudens utseende genom att minska svullnad, öka fasthet och lyster samt främja cirkulation, lymfatisk dränering, kollagenproduktion och naturlig läkning. Upptäck fördelarna med KIWI™ Derma Diamond och ge din hud den omvårdnad den förtjänar för en slätare, jämnare och ungdomligare utstrålning.

Produktfakta
Dosering & Användning
Ladda ner FOREO For You-appen och följ instruktionerna för att låsa upp och registrera din enhet.

1. Välj och skruva på den spets som passar ändamålet för din behandling. För fina linjer, t-zonen eller känsliga områden.

2. Slå på enheten och justera vakuumstyrkan med hjälp av den universella knappen. Få tillgång till fler inställningar via FOREO-appen.

3. Håll varsamt huden sträckt, och tryck enhetens spets platt mot ren hud och glid snabbt över ansiktet i uppåtgående rörelser.

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 1.571,25 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?