Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • FOREO KIWI
  • FOREO KIWI
  • FOREO KIWI
  • FOREO KIWI
25%

FOREO KIWI

Kampanj slutar 2024-06-09
Finns i lager
1.695 kr
1.271,25 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning
KIWI™ är en pormaskborttagningsenhet som är utrustad med dubbel kraft av blått LED-ljus och vakuumsugning för att öppna igentäppta porer, avlägsna orenheter, samt bekämpa finnar & inflammation i ansiktet.

KIWI™ använder varsamt men stabilt vakuum som tränger in i porerna för att avlägsna djupt rotade svarta och vita pormaskar, olja och orenheter. Det blå LED-ljuset med en våglängd på 415 nm bekämpar bakterier som orsakar inflammation och självsteriliserar även enheten. Avlägsna befintliga orenheter djupt i porerna, förebygg framtida inflammation och finnar och låt förstorade porer krympa tillbaka till sin normala storlek för en slät, jämn & polerad hy. De nytömda porerna förbättrar också absorptionen av efterföljande hudvårdsprodukter, vilket möjliggör aktiva ingredienser att tränga djupare in i huden. Aktiva ingredienser att tränga djupare in i huden.

Användning:
1. Rengör och torka ditt ansikte.
2. Börja med att låsa upp enheten i FOREO For You-appen.
3. Slå på enheten genom att trycka på den universella knappen och justera vakuumstyrkan genom att trycka på knappen en gång för varje nivå.
4. Få tillgång till fler inställningar via FOREO-appen.
5. Håll varsamt huden sträckt, tryck enhetens spets platt mot din hud och glid snabbt över ansiktet i uppåtgående rörelser.

Produktfakta
Varumärke
EAN
7350120791948
Förpackningsstorlek
1 st
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 1.271,25 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?