Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Flux Original 1000 ml

Flux Original 1000 ml

Finns i lager
99 kr
  • Effektiv munskölj för frisk andedräkt
  • Skapar en skyddande barriär
  • Ger en hälsosam och fräsch mun
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

Flux Original Fluorskölj är en högkvalitativ munskölj som hjälper till att stärka dina tänder och förebygga karies. Detta fluorskölj innehåller en hög fluorhalt på 0,2% natriumfluorid. Fluorsköljen är lätt att använda och passar perfekt för att använda dagligen som en del av din tandhygienrutin.

Genom att skölja munnen med Flux Original Fluorskölj efter tandborstning hjälper du till att stärka emaljen vilket minskar risken för karies och tandproblem. Det kan också hjälpa till att lindra obehag och irritation i tandköttet. Fluor verkar kariesförebyggande dels genom att stärka tandemaljen och blottlagda rotytor, dels genom att helt stanna upp eller sakta ner befintliga kariesangrepp.

Flux Original Fluorskölj innehåller ingen alkohol, skadliga ämnen eller tillsatser.

Produktfakta
Varumärke
EAN
7350087735184
Dosering & Användning
Dosering för vuxna och barn över 12 år om tandläkare/tandhygienist ej rekommenderar annat: 10 ml 2 gånger dagligen som ett komplement till tandborstning med fluortandkräm.
Innehåll
Aqua, Glycerin, Xylitol, Aroma, Polysorbate 80, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, CI 42051.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 99 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?