Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Hämta ut recept - alltid fri frakt 💌
  • Fitbit Versa 3 - Midnight/Soft Gold
  • Fitbit Versa 3 - Midnight/Soft Gold
  • Fitbit Versa 3 - Midnight/Soft Gold

Fitbit Versa 3 - Midnight/Soft Gold

Finns i lager
2.499 kr
Beskrivning

Fitbit Versa 3 smartwatch ger dig allt du behöver direkt på handleden. Den ger exakt puls-, sömn- och aktivitetsspårning, har inbyggda GPS- och GLONASS-platstjänster och ger dig möjlighet att lagra din favoritmusik. Enheten har en vacker lätt design som är motståndskraftig mot vatten på upp till 50 meters djup.

Design
Versa 3 har en elegant design som fungerar såväl på gymmet som till en utekväll. Det lätta klockfodralet har en tunn profil med försiktigt rundade kanter och ser bra ut även på mindre handleder.

Pekskärm
Skapa en egen unik upplevelse och välj eller utveckla ett helt nytt klockutseende via Fitbit-appen. Du kan kontrollera all din statistik direkt på AMOLED-pekskärmen med Always-On-funktionalitet, tillsammans med tid och datum. Välj mellan 100 olika utseenden och lagra dina fem favoriter direkt i klockan.

24/7 aktivitets-, puls- och sömnregistrering
Versa 3 har en avancerad PurePulse 2.0-sensor som mäter puls och aktivitet och ger detaljerad information och pålitlig statistik baserat på antal steg, distans, tid och brända kalorier. Ställ in egna aktivitetsmål och låt Versa 3 vägleda dig på din resa till välbefinnande. Takt och avstånd mäts exakt tack vare inbyggda GPS- och GLONASS-platstjänster. Sömnspårningsfunktionen övervakar din puls, vakna tid, sömn och olika stadier av sömn och ger dig sedan sömnpoäng och förslag till en mer balanserad och hälsosammare sömnrutin. Versa 3 kommer även att väcka dig under det lättare sömn-stadiet för att säkerställa att du känner dig mer energisk på morgonen.

Fitnessfunktioner
Versa 3 erbjuder 20 träningslägen och ger statistik över din träning i realtid. Dessutom identifierar och registrerar SmartTrack-funktionen automatiskt dina träningspass. När du har avslutat din utomhusträning kan du kontrollera passets intensitetskarta i Fitbit-appen. I appen kan du även kontrollera dina hjärtfrekvenszoner under din träning för att se var du lägger mest kraft samt se din konditionsnivå och mer.

Hälsa för kvinnor
Denna funktion hjälper dig att lära dig mer om din kropp samt registrera och förutsäga mens och ägglossning. Du har även möjlighet att logga mönster i din cykel och mata in alla symptom du upplever för att få en bättre förståelse av din kropp.

Vattentålighet
Versa 3 är utformad för att tillgodose behoven hos alla som vill hålla sig i form, och det betyder att du till och med kan ta med den för ett dopp. Enheten tål vatten ner till 50 meter.

Håll dig uppkopplad
Kontrollera meddelanden, väder och nyheter direkt på handleden och skicka snabba svar med ett fingertryck (endast för Google Android). Du kan även lagra och sända mer än 300 låtar, styra Spotify- eller Deezers-musikstreamingtjänster och ladda hem en mängd roliga appar för träning eller underhållning.

Andra funktioner

  • Guidade andningssessioner för avkoppling under hektiska dagar
  • Mer än 6 dagars batteritid per laddning
  • Snabbladdning som ger enheten en full dags batteri på endast 12 minuter laddning
  • NFC med Fitbit Pay för kontaktlös betalning

Förpackningen innehåller

  • Fitbit Versa 3
  • Klassiskt armband (I storlek Small och Large)
  • Laddningskabel
Varumärke
EAN
811138039769
Förpackningsstorlek
1 st
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 2.499 kr