Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Hämta ut recept - alltid fri frakt 💌
  • Fitbit Sense - Sage Grey/Silver Stainless Steel
  • Fitbit Sense - Sage Grey/Silver Stainless Steel
  • Fitbit Sense - Sage Grey/Silver Stainless Steel

Fitbit Sense - Sage Grey/Silver Stainless Steel

Finns i lager
3.199 kr
Beskrivning

Fitbit Sense smartwatch är en avancerad enhet med som mäter sömn och aktivitet under dygnets alla timmar. Den har en revolutionerande temperatursensor och EDA-skanner som kan läsa av hur din kropp reagerar på stressfaktorer. Spela din favoritmusik direkt från handleden och dra nytta av en mängd fitnessfunktioner och vattenresistens ned till 50 meters djup. Du kan även ansluta din smartphone via Bluetooth och få alla dina meddelanden och mer direkt på handleden.

Design
Sense har en elegant design som fungerar såväl på gymmet som till en utekväll. Det lätta klockfodralet har en tunn profil med försiktigt rundade kanter och ser bra ut även på mindre handleder.

Pekskärm
Skapa en egen unik upplevelse och välj eller utveckla ett helt nytt klockutseende via Fitbit-appen. Du kan kontrollera all din statistik direkt på AMOLED-pekskärmen med Always-On-funktionalitet, tillsammans med tid och datum. Skärmen är täckt av hållbart Corning Gorilla Glass 3.

24/7 aktivitets-, puls- och sömnregistrering
Sense har en avancerad PurePulse 2.0-sensor som mäter puls och aktivitet och ger detaljerad information och pålitlig statistik baserat på antal steg, distans, tid och brända kalorier. Ställ in egna aktivitetsmål och låt Sense vägleda dig på din resa till välbefinnande. Takt och avstånd mäts exakt tack vare inbyggda GPS- och GLONASS-platstjänster. Sömnspårningsfunktionen övervakar din puls, vakna tid, sömn och olika stadier av sömn och ger dig sedan sömnpoäng och förslag till en mer balanserad och hälsosammare sömnrutin. Versa 3 kommer även att väcka dig under det lättare sömn-stadiet för att säkerställa att du känner dig mer energisk på morgonen.

Stresshantering
Sense har en EDA-skanner som övervakar din elektrodermala aktivitet för att se hur kroppen reagerar på stress. Enheten låter dig också logga ditt humör så att du kan reflektera över vad som får dig att må bra eller dåligt.

Hudtemperatur
Sense har en temperatursensor på handleden som kontinuerligt spårar din temperatur och visar dina resultat över tid. Det kan fungera som en användbar indikator ifall du börjar bli sjuk.

Fitnessfunktioner
Sense erbjuder 20 träningslägen och ger statistik över din träning i realtid. Dessutom identifierar och registrerar SmartTrack-funktionen automatiskt dina träningspass. När du har avslutat din utomhusträning kan du kontrollera passets intensitetskarta i Fitbit-appen. I appen kan du även kontrollera dina hjärtfrekvenszoner under din träning för att se var du lägger mest kraft samt se din konditionsnivå och mer.

Hälsa för kvinnor
Denna funktion hjälper dig att lära dig mer om din kropp samt registrera och förutsäga mens och ägglossning. Du har även möjlighet att logga mönster i din cykel och mata in alla symptom du upplever för att få en bättre förståelse av din kropp.

Vattentålighet
Sense är utformad för att tillgodose behoven hos alla som vill hålla sig i form, och det betyder att du till och med kan ta med den för ett dopp. Enheten tål vatten ner till 50 meter.

Håll dig uppkopplad
Kontrollera meddelanden, väder och nyheter direkt på handleden och skicka snabba svar med ett fingertryck (endast för Google Android). Du kan även lagra och sända mer än 300 låtar, styra Spotify- eller Deezers-musikstreamingtjänster och ladda hem en mängd roliga appar för träning eller underhållning.

Andra funktioner

  • Mer än 6 dagars batteritid per laddning
  • Snabbladdning
  • NFC med Fitbit Pay för kontaktlös betalning

Förpackningen innehåller

  • Fitbit Sense
  • Klassiskt armband (I storlek Small och Large)
  • Laddningskabel
Varumärke
EAN
811138036942
Förpackningsstorlek
1 st
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 3.199 kr