Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Filter
3 artiklar
Sortera efter: Mest sålda
Sortera efter: Mest sålda
Sortera efter: Nyheter
Sortera efter: Rekommenderat
Sortera efter: Namn, stigande
Sortera efter: Namn, fallande
Sortera efter: Pris, stigande
Sortera efter: Pris, fallande
Sortera
3 artiklar
Filter
Sortera efter: Mest sålda
Sortera efter: Mest sålda
Sortera efter: Nyheter
Sortera efter: Rekommenderat
Sortera efter: Namn, stigande
Sortera efter: Namn, fallande
Sortera efter: Pris, stigande
Sortera efter: Pris, fallande
Generella filter
Kategorier
Beredningsform
194,64 kr 229 kr
194,64 kr 229 kr
194,64 kr 229 kr
Visar 3 av 3 artiklar

Vilken Femarelle ska jag välja?

Femarelle Rejuvanate är framtagen för dig som befinner dig i förklimakteriet.

För dig som börjar märka av förändringar i ditt vanliga menstruationsmönster, vanligen kring 40-årsåldern, så är Femarelle Rejuvenate framtagen för att passa dig. När man närmar sig klimakteriet finns färre äggblåsor kvar i äggstockarna och därför sker ägglossning mer sällan. Då äggblåsorna producerar mycket av östrogenet som finns i kroppen, så blir resultatet av färre äggblåsor att östrogennivåerna sakta sjunker från denna tidpunkt.

Sjunkande östrogennivåer kan bidra till humörsvängningar, försämrad sömnkvalitet, minskad energi, minskad elasticitet i huden och försämrad hårkvalitet.

Många kvinnor i den här åldern har fullt upp att med att få ihop vardagen och det kan ibland kanske vara svårt att uppmärksamma eller tänka på att de små förändringar du noterar kan vara relaterade till de sjunkande östrogennivåerna.

Femarelle Recharge är framtagen för dig som befinner dig i klimakteriet.

Anpassad för dig som nu har mindre regelbunden menstruation, eller för dig där menstruationen helt har upphört.

Under denna period kan man märka av de mer ”klassiska” tecknen på att man befinner sig i klimakteriet. Naturligtvis varierar det från person till person hur detta påverkar livskvaliteten, men eftersom äggblåsorna producerar mycket av det östrogen som finns i kroppen och dessa nivåer nu sjunker, så är det vanligt att man upplever förändringar som är kopplade till just de låga östrogennivåerna.

Detta kan bidra till att du känner av tecken som värmevallningar och nattliga svettningar, försämrad sömnkvalitet, minskad energi, humörsvängningar, nedstämdhet och minskad sexlust. 

Femarelle Unstoppable är framtagen för dig som har passerat klimakteriet.

Då man passerat klimakteriet klingar ofta värmevallningar och humörsvängningar av med tiden. Men de fortsatt låga östrogennivåerna kan istället leda till att slemhinnan i slidan blir tunnare och torrare, vilket kan bidra till en ökad känslighet för infektioner i underliv och urinvägar. Även benhälsan påverkas av de låga östrogennivåerna.

Detta kan bidra till skörare skelett, torra och sköra slemhinnor i underlivet, störd sömn, minskad energi, ökad känslighet för infektioner i underlivet och påverkan på samlivet.

Femarelle Unstoppable innehåller kalcium, som är bra för skelettet. Tack vare innehållet av DT56a kan dock mängden kalcium hållas nere och överskott undviks på så vis.