Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Fairing

Fairing

Fairing har kosttillskott med högsta kvalitet! De har ett stort utbud av tillskott och vitaminer för dig som vill träna och leva hälsosamt. Här hittar du produkter som ALC, kreatincitrat och Kre-alkalyn, protein, aminosyror, GABA och vitaminer från Fairing!

Schyssta tillskott från Fairing

Fairing har producerat kosttillskott, vitaminer och proteintillskott i över 25 år. Under alla år har de haft en tydlig målsättning – de ska göra kosttillskott av högsta klass. Ända sedan starten har de haft en hög kvalitet på sina produkter, tack vare produktutveckling och riktigt bra råvaror. Deras team består av forskare, kemister och experter inom nutrition för att få fram det bästa till sina kunder!

När Fairing lanserades var de först i Sverige med att erbjuda produkter som ALC, kreatincitrat, hydrolyserat vassle och Kre-Alkalyn. De gjorde genast succé bland idrottare och de som tränade hårt. Många insåg snabbt vilka fördelar produkterna hade och märkte snabbt skillnad i både träning och mående.

Sedan dess har de breddat sortimentet och erbjuder idag en mängd olika tillskott, vitaminer, mineraler och proteinpulver. Självklart håller de samma höga kvalitet på alla produkter idag som när de började. Fairing är idag lika populärt hos atleter och elitidrottare som hos de som vill må bättre och få ut mer av sin träning.

Må bättre med tillskott från Fairing

Sortimentet hos Fairing växer och utvecklas ständigt för att du som kund alltid ska vara nöjd. Med produkter från Fairing kan du känna dig trygg – alla tillskott är tillverkade i Sverige och kontrolleras noga. De uppfyller kraven för svensk lagstiftning och EU:s krav för livsmedelssäkerhet och spårbarhet. Därför kan du oavsett kön och träningsnivå njuta av schyssta tillskott och produkter från Fairing!

Fairing har många populära tillskott och produkter i sitt sortiment och vi tror att du säkert kommer hitta något som passar dig. De har till exempel ett stort utbud av proteintillskott, som proteingröt och färdig pannkaksmix med högt proteininnehåll. Självklart finns också klassiska proteinpulver, som detta veganska proteinpulver med vaniljsmak. För extra fibrer och nyttigheter finns Fairing Daily Greens – dagens frukt och grönt i ett smidigt pulver!

För en mer hälsosam vardag finns också en mängd olika vitaminer och mineraler från Fairing. De har till exempel tillskott med kalium, omega-3, d-vitamin, magnesium och zink. För en extra boost i energi finns Fairing Energy Booster med kolhydrater och elektrolyter. Slow Carbs ger istället långvarig energi med långsamma kolhydrater vilket är perfekt för dig som tränar mycket.

Några kosttillskott har blivit extra populära. Dessa är bland annat Fairing Rage, Fairing ALC och Amino rush. Fairing Amino Rush innehåller essentiella aminosyror som kroppen behöver för att kunna bygga upp sig och bilda protein. Tack vare att de är i fri form tas de upp snabbt av kroppen och ger direkt verkan i de arbetande musklerna!

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
25 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 13
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
aminosyror
energitillskott
hjärta & kärl
hår hud & naglar
immunförsvar
kollagen
kosttillskott för ögon
mineraler
muskler & leder
omega-3 & fettsyror
proteinpulver
stärkande & uppiggande
superfood
sömn stress & oro
vitaminer
återhämtning
aminosyror 4
energitillskott 3
hjärta & kärl 1
hår hud & naglar 2
immunförsvar 3
kollagen 1
kosttillskott för ögon 1
mineraler 4
muskler & leder 3
omega-3 & fettsyror 1
proteinpulver 7
stärkande & uppiggande 1
superfood 2
sömn stress & oro 3
vitaminer 1
återhämtning 2
Visa alla
Visa färre
Beredningsform 0
Mina val
kapsel
pulver
kapsel 8
pulver 17
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
glutenfri
laktosfri
utan tillsatt socker
vegan
glutenfri 3
laktosfri 4
utan tillsatt socker 15
vegan 13
Visa alla
Visa färre