Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Extra

Extra tuggummin är populära världen över och bidrar till en frisk och fräsch mun. Med hjälp av xylitol kan de bidra till att minska risken för karies. Tuggummin med xylitol är också bra för dig som lider av muntorrhet och bidrar med en fräsch känsla i munnen. Här kan du köpa tuggummin från Extra!

Tugga Extra för en friskare mun

Vår mun utsätts dagligen för påfrestningar som kan orsaka problem och sjukdomar i munnen och tänderna. Därför är det extra viktigt att ta hand om munnen, speciellt när du precis ätit eller druckit. Vår saliv ser till att munnens försvar mot bakterier funkar som det ska, men ibland kan vi behöva lite hjälp.

Du som har besvär med muntorrhet kan löpa större risk för problem med mun och tänder, som exempelvis karies. Genom att använda Extra tuggummi som stimulerar salivproduktionen kan du minska risken för karies och få en friskare och fräschare mun. Dessutom får du bort matrester från tänderna, en friskare andedräkt och ett finare leende!

Fräschare leende med Extra

Extra Professional White är en serie av Extras tuggummin som bidrar till ett fräschare leende och vitare tänder. De har en unik formula som minskar missfärgningar på tänderna samtidigt som de ger en fräsch känsla i munnen. De sockerfria tuggummina innehåller nämligen mikrogranulater som tar bort missfärgningar och ger dig finare tänder! Dessutom kommer de i härligt fräscha smaker som Spearmint, Citrus och Strong Mint.

Hitta din nya favorit bland Extras smaker

Extra tillverkas av Wrigley’s och har funnits sedan 1984. Själva varumärket Extra har förutom tuggummin även pastiller och är känt världen över. Deras tuggummin är mycket populära eftersom de är helt sockerfria och inte innehåller gelatin. Istället används sojaböna för att få en långvarig och trevlig konsistens. Tuggummina räcker länge och kommer i många olika smaker.

Extra storpack och burk

Extra tuggummi i storpack finns som smidiga burkar med hela 60 tuggummin. Burkarna är hållbara och går inte sönder i väskan. Dessutom är de enkla att återförsluta så att dina tuggummin håller sig fräscha länge!

Extra finns såklart också i smidiga påsar. De är extra tåliga och går inte sönder i fickan eller när du återförsluter dem. Håll dina tuggummin nära till hands och i fräscht skick oavsett om du har dem i byxfickan, jackfickan eller väskan. Ta fram ett tuggummi eller två när du ätit eller när du behöver fräscha upp andedräkten!

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
8 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
dålig andedräkt
kariesförebyggande
tuggummi
dålig andedräkt 6
kariesförebyggande 6
tuggummi 8
Visa alla
Visa färre
Beredningsform 0
Mina val
tuggummi
tuggummi 8
Visa alla
Visa färre