-20%
EVY Solskyddsmousse SPF 10, 150 ml
1/1
EVY

EVY Solskyddsmousse SPF 10, 150 ml

Ta hand om den känsliga huden när du vistas i solen, med EVY solskyddsmousse SPF10 som är en stor favorit när det kommer till solskydd. Läs mer
103 kr
(Ordinarie pris 129 kr)
Finns i lager 

Produktinformation

Beskrivning

Ta hand om den känsliga huden när du vistas i solen, med EVY solskyddsmousse SPF10 som är en stor favorit när det kommer till solskydd.

EVY är en svensk produkt som är speciellt utvecklad för att ta hand om vår känsliga skandinaviska hud i solen, men den passar även bra för alla hudtyper. EVY ger ett högt skydd och går att använda under smink, i ansiktet och på kroppen.

UVA- och UVB-strålar.

EVY solskyddsmousse har ett effektivt skydd mot UVA- och UVB-strålar som håller upp till 6 timmar, med en hållbar formula som lägger sig i hela övre hudlagret. Detta gör att du kan bada, svettas eller handdukstorka dig utan att bli orolig över om solskyddet är kvar eller inte, för det är det. EVY är ett smart solskydd som bildar en skyddsbarriär som förstärker hudens eget försvar.

Vad gör EVY solskyddsmousse så fantastisk?

EVY solskyddsmousse är ett näringsberikat solskydd med C- och E-vitamin, silke och kollagen som motverkar och reparerar befintliga solskador på huden. Moussen återfuktar och skyddar huden från att bli uttorkad av solen, samtidigt som du får en snyggt solbrun färg.

Varför EVY?

EVY innehåller inga nanopartiklar, är parfymfri och hypoallergen. Den skyddande formulan rekommenderas dessutom av många hudläkare, även till personer som lider av soleksem, solallergi samt abinism. Vitiligoförbundet rekommenderar även EVY SPF10 som det mest solsäkra skyddet på marknaden.

Innehållsförteckning Dosering & användning

Köps ofta tillsammans

Varumärke EVY
Kategori Hud > Solskydd för kroppen Hud
EAN 5694230167005
Aqua. Propylene glycol. Ethylhexyl salicylate. Butane. Octocrylene. Butyl methoxydibenzoylmethane. Palmitic acid. Propane. Stearic acid. VP/Hexadecene copolymer. Isobutane. Polysorbate 20. PVP. Triethanolamine. Glycerin. Dimethicone. Disodium EDTA.
Förpackningsstorlek 150 ml
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto
Hej!
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 15%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!