EVY Kids SPF 50, 150 ml
1/1
EVY

EVY Solskyddsmousse Kids SPF 50, 150 ml

EVY Kids SPF 50 - ett skonsamt och högintensivt solskydd. Läs mer
189 kr
(rek.pris 239 kr)
Finns i lager 

Produktinformation

Beskrivning

EVY Kids SPF 50 - ett skonsamt och högintensivt solskydd.

Huden på små barn är extra känslig och bör alltid skyddas med högt SPF om de ska vistas i solen. Om du är ute efter ett solskydd som är lätt att smörja in och som sitter kvar på huden även när barnet leker i vattnet är EVY Kids SPF 50 ett bra alternativ. Det är ett solskydd i mousseform med högsta möjliga UVA-skydd, precis som alla EVY´s produkter, och är dessutom fritt från alkohol, parfym, konserveringsmedel eller nanopartiklar.

Solskyddet är allergitestat vilket betyder att det inte har visat några utslag i några av de tester som gjorts. Det gör att det inte är irriterande för huden, även när det kommer till de allra känsligaste.

Hur skiljer sig EVY från andra solskydd?

Produkten kan användas på barn från 6 månader. Tänk dock på att barn under 1 år bör undvika solen helt och hållet. Moussen sjunker ner i det översta hudlagret till skillnad från många andra solskydd som endast lägger sig på ytan. Det ger en längre hållbarhet och gör att produkten inte lika lätt gnuggas av från huden vid lek, bad eller handdukstorkning. EVY rekommenderar att barn under 16 år bör bära minst SPF30 när de vistas i solen, men ännu hellre ett högre skydd som SPF50.

Hur mycket solskydd behövs?

Om du och dina barn ska vistas en hel dag i solen är det bäst att smörja in kroppen ordentligt på morgonen. Låt det sedan torka ordentligt innan ni klär på er kläder eller badar. Moussen sitter på i över 8 timmar, även om ni badar, men bättra på med nytt solskydd under dagen om solen är riktigt stark. Särskilt på känsliga kroppsdelar som axlar, ansikte och hårbotten.

Innehållsförteckning Dosering & användning

Köps ofta tillsammans

Pris för allt 224 kr Ordinarie pris 283 kr
Varumärke EVY
Kategori Barn & Förälder > Solskydd för barn Barn & Förälder
EAN 5694230167203
Förpackningsstorlek 150 ml
Hej!
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 15%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!