Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Eucerin DermoPurifyer

Köp serien här

Om aknebenägen hud och DermoPurifyer-produkterna


Hudvårdsserien DermoPurifyer Oil Control har speciellt utformats för att motverka de främsta orsakerna till aknebenägen hud:

Mikroinflammationer: Orsaken till aknecykeln

Överskott av talgproduktion, som även kallas seborré

Hyperkeratos (en förtjockning av de yttre hudskikten), som sedan leder till blackheads (pormaskar) och whiteheads (små vita, hårda talgansamlingar i porerna)

Bakteriell tillväxt som leder till synlig inflammation i from av papler (små röda finnar eller knottror) och pustler (små varfyllda blåsor).

Många upplever även postinflammatorisk hyperpigmentering (PIH) - fläckar och märken efter akne. De är en mörkare röd/lila/brun missfärgning som finns kvar på huden efter finnar och andra utslag av akne har försvunnit eller inflammation i huden har läkt ut. DermoPurifyer-serien består nu även av produkter som motverkar och reducerar postinflammatorisk hyperpigmentering orsakad av akne.

Vilka produkter ska du börja med?

Startkitet innehåller Dermopurifyer Oil Control Cleansing Gel och Dermopurifyer Mattifying Fluid. Det är ett effektivt startkit för aknebenägen hud.