Meny
Mina recept Mina fullmakter, barn och djur Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Eskimo-3 Pure 210 ml

Eskio-3 Pure 210 ml

Finns i lager
183 kr
Hämta ut dina recept med fri frakt
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Eskio-3 Pure är ett flytande kosttillskott med omega-3-fettsyror, förstärkt med oxidationsskyddet Pufanox med smak av lime. Innehåller EPA och DHA som bidrar till hjärtats normala funktion. 

Eskio-3 Pure innehåller omega-3 fettsyror bevarade i sin naturliga form. För att få en stabil och ren olja tillsätts Pufonax, ett naturligt oxidationsskydd. Eskio-3 Pure är den enda fiskoljan som renas i ytterligare steg (3000 TG C). Eskio-3 Pure är utvecklad av Cardinova som är världsledande inom omega-3-forskning.

Certifierad av FRIEND OF THE SEA för att den uppfyller miljömässigt godkända fiske- och produktionsmetoder. 

Varumärke
EAN
7391325900483
Dosering & Användning Tag 1-3 ml dagligen i samband med måltid, (ett kryddmått innehåller 1 ml=1 g). Mängden ska anpassas till övrigt intag av fet fisk. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Öppnad flaska förvaras bäst i kylskåp.
Innehåll

Innehåll per 3 ml:
Fiskolja 3000 mg
Omega-3-fettsyror 1050 mg
- varav EPA 480 mg
- varav DHA 300 mg

Ingredienser: FISKOLJA, PUFANOX®[antioxidationsmedel (SOJALECITIN, tokoferolrika extrakt, extrakt av rosmarin, askorbylpalmitat, DL-alfa-tokoferol), vitamin E (D-alfa-tokoferylacetat)], limearom.

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 146,40 kr