Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Eskio-3 Pure 120 kapslar

Eskio-3 Pure 120 kapslar

Finns i lager
219 kr
  • Omega-3 tillskott för hjärthälsa och kognition
  • Ren fiskolja för optimalt välbefinnande
  • Kapslar för enkel daglig konsumtion
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Eskio-3 Pure är ett kosttillskott rikt på olika Omega-3 fettsyror som dessutom har förstärkts med oxidationsskyddet Pufanox.

Eskio-3 innehåller de olika Omega-3 fettsyrorna EPA och DHA som båda bidrar till hjärtats normala funktion. Fet fisk innehåller även mer än 5 olika fettsyror som alla har olika egenskaper. Vad varje enskild fettsyra bidrar med i kroppens organ är ännu oklart, men det man däremot vet är att fet fisk och dess fettsyror är viktiga för kroppen.

Fettsyror ska tillföras regelbundet för en välmående kropp, därför innehåller Eskio-3 Pure endast ren och omodifierad fiskolja med Omega-3 fettsyror bevarade i sin naturliga form.

Eskio-3 Pure innehåller även oxidationsskyddet Pufanox som ger en stabil och ren olja. Detta gör Eskio-3 till den enda fiskoljan som renas i ytterligare steg (3 TG C). Eskio-3 är utvecklad av Cardinova, som är ett världsledande företag inom Omega-3-forskning. Fiskoljan är certifierad av FRIEND OF THE SEA för att den uppfyller miljömässigt godkända fiske- och produktionsmetoder.

Eskio-3 Pure kan användas av alla som behöver ett tillskott av Omega-3.

Om du behandlas med blodförtunnande medicin eller ska genomgå operation, konsultera din läkare/sköterska innan du börjar använda fiskoljeprodukter.

Produktfakta
Dosering & Användning

Tag 1-3 kapslar dagligen i samband med måltid. Antalet kapslar ska anpassas till övrigt intag av fet fisk. Rekommenderat dagsintag bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Innehåll

Innehåll per 1 kapsel / 2 kapslar / 3 kapslar:
Fiskolja 1000 mg / 2000 mg / 3000 mg
Omega-3 fettsyror 350 mg / 700 mg / 1050 mg
- varav EPA 160 mg / 320 mg / 480 mg
- varav DHA 100 mg / 200 mg / 300 mg

Ingredienser: FISKOLJA, gelatin, fuktighetsbevarande medel (glycerol), PUFANOX®[vitamin E (D-alfa-tokoferylacetat), antioxidationsmedel (tokoferolrika extrakt, extrakt av rosmarin, SOJALECITIN, askorbylpalmitat, DL-alfa-tokoferol)], limearom.

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 175,20 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?