Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Eskio-3 Kids 210 ml

Eskio-3 Kids 210 ml

Finns i lager
209 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Eskio-3 Kids är ett kosttillskott för barn som innehåller omodifierad fiskolja med omega-3 fettsyror, GLA (omega-6), omega-9 samt dagsbehovet av olika vitamin D-ämnen som bidrar till barnets utveckling.

Eskio-3 Kids är säkert att använda då den innehåller det patenterade oxidationsskyddet PUFANOX® som garanterar en stabil olja.

Detta kosttillskott är speciellt anpassat att fylla dagsbehovet hos barn mellan 3-12 år och har en god smak av naturlig tuttifrutti-arom.

Eskio-3 Kids kommer i flytande form vilket gör den enkel att dosera i t ex. yoghurt eller välling. Miljöcertifierad.

Produktfakta
Dosering & Användning

Den rekommenderade dosen för barn mellan 3-12 år är 1 tsk (5 ml) varje dag i samband med måltid. Dådetta kosttillskott är i flytande form går det utmärkt att blanda ut Eskio-3 Kids i t ex. yoghurt, kräm eller välling. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk påvikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Förvara en öppnad flaska i kylskåpet.

Innehåll

Innehåll per 5 ml (%DRI):
Omega-3 fettsyror 1200 mg
- varav EPA 460 mg
- varav DHA 280 mg
Omega-6 fettsyror 500 mg
Omega-9 fettsyror 1400 mg
Vitamin D 5 µg (100%)
Vitamin E 6,7 mg a-TE (56%)

DRI = Dagligt referensintag

Ingredienser: FISKOLJA, rapsolja, PUFANOX®[antioxidationsmedel (SOJALECITIN, tokoferolrika extrakt, extrakt av rosmarin, askorbylpalmitat, DL-alfa-tokoferol), vitamin E (D-alfa-tokoferylacetat)], tuttifrutti-arom, vitamin D (kolekalciferol).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 167,20 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?