Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Eskio-3 High 65% 120 kapslar

Eskio-3 High 65% 120 kapslar

Finns i lager
249 kr
  • Omega-3 för hjärthälsa och kognition
  • Hög koncentration av essentiella fettsyror
  • Ge din hälsa en boost med Eskio-3
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Eskio-3 High 65% är ett kosttillskott med omega-3 fettsyror. Eskio-3 High är en högkoncentrerad fiskolja, där innehållet av omega-3-fettsyror i naturlig triglyceridform är minst 65%.

Eskio-3 High innehåller EPA och DHA som bidrar till hjärtats normala funktion. Den gynnsamma effekten för att bidra till hjärnans och synens normala funktion uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg DHA. Den gynnsamma effekten för att bidra till hjärtats normala funktion uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA.

Fiskoljan i Eskio-3 High är certifierad av Friends of the Sea.

Produktfakta
Dosering & Användning

1-2 kapslar dagligen i samband med måltid. Antalet kapslar ska anpassas till övrigt intag av fet fisk. Rekommenderat dagsintag bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Innehåll

Innehåll per 1 kapsel / 2 kapslar:
Fiskolja 1000 mg / 2000 mg
Omega-3 fettsyror 650 mg / 1300 mg
- varav EPA 300 mg / 600 mg
- varav DHA 200 mg / 400 mg

Ingredienser: FISKOLJA, gelatin, fuktighetsbevarande medel (glycerol), antioxidationsmedel: PUFANOX®[SOJALECITIN, E-vitaminkomplex (D-alfa-tokoferylacetat och tokoferolrika extrakt), extrakt av rosmarin, askorbylpalmitat], arom (lime).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 249 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?