Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Enervit

När du tränar hårt och anstränger dig fysiskt behöver du energi, kolhydrater och salt. Fyll på med gel, dryck och pulver från Enervit! Deras produkter är världskända och har gett energi till världsmästare inom bland annat cykling. Här hittar du isotonic, isocarb, gel, sugtabletter och energidryck från Enervit!

rldsledande inom energitillskott

Enervit grundades redan 1953 av familjen Sorbrini i Italien. Då tillverkade de en flytande och energirik föda för svårt sjuka. Några år senare, 1972, började familjen intressera sig för hur viktig näring är för atleter. De forskade inom sportbranschen och började utveckla en energität, näringsrik och nyttig produkt för idrottare och aktiva.

Resultatet av forskningen lanserades 1978 som en serie produkter. De var då världens första produkter inom energitillskott utvecklat just för atleter och idrottare. Det blev snabbt en succé och Enervit blev ett välkänt varumärke inom elitidrotten världen över.

Under åren har utbudet växt och idag finns tillskott för alla, från elitidrottare till aktiva motionärer. Tillskotten är utformade för att ge energi i sporter som kräver uthållighet. Några är anpassade för att ge långvarig energi och ska användas före den fysiska prestationen. Andra tillskott kan med fördel användas under aktivitet för snabbverkande energi.

Energi före, under och efter fysisk aktivitet

Forskningen bakom Enervit visar på att sammansättningen i energitillskott är avgörande för effekten. Energi kan ta upp på olika sätt av kroppen och det gäller att välja rätt sammansättning för rätt situation. Innan du ska anstränga dig kan du till exempel ladda upp med långvarig energi. Detta görs till exempel med Enervit Carbo Loader med långsamma kolhydrater.

När du väl är igång och behöver fylla på med energi behöver du snabba kolhydrater. Dessutom behöver du salt och mineraler för att återställa vätskebalansen om du svettas mycket. För snabb och effektiv energi under ansträngning är Enervit Sport Gel perfekt. Denna gel innehåller koffein och kolhydrater som ger dig en extra energikick när du behöver den som mest. Gelen är enkel att svälja och behöver inte tuggas. Dessutom smakar de friskt och härligt vilket också kan ge en extra uppfriskande kick!

Vid längre träningspass kan du komplettera med Enervit sugtabletter. De tillför bland annat kolhydrater och energi och minskar risken för kramp. De innehåller också vitaminer och pantotensyra som bidrar till att minska utmattning och trötthet. Enervit Sport Isotonic Drink blandas med vatten och ger snabb och funktionell energi. Den innehåller också viktiga mineraler och salter som motverkar kramp och vätskebrist.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
13 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
bars
energitillskott
bars 1
energitillskott 12
Visa alla
Visa färre
Beredningsform 0
Mina val
kapsel
sugtablett
tablett
kapsel 1
sugtablett 1
tablett 1
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
glutenfri
glutenfri 1
Visa alla
Visa färre