Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • Elodie Napp Free Bird
  • Elodie Napp Free Bird

Elodie Napp Free Bird

Finns i lager
89 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning
I Elodies breda sortiment av nappar för bebisar och små barn hittar du garanterat en napp för varje liten personlighet och varje tillfälle. Motivnappar varvas med vackra mönster och noggrant utvalda färgnyanser i våra kollektioner.

Det här är en napp med anatomisk sugdel i silikon, speciellt utformad för att motverka tandförändringar samt främja en hälsosam och naturlig utveckling av ditt barns tänder och käke.För varje napp finns en perfekt matchande napphållare i Elodies breda sortiment. Här kan du hitta något som passar alla dina fina outfits perfekt.

Napp med anatomisk sugdel
Nappen har en sugdel i silikon som är anatomiskt designad och speciellt utformad för att främja en hälsosam utveckling av barnets tänder, tandkött och käke. Formen på sugdelen gör att den är lätt för bebisar att ta emot, acceptera och hålla kvar i munnen.

Högkvalitativa material
Nappens sköld är tillverkad av TRITAN™ som är ett slagtåligt, modernt och 100% BPA-fritt plastmaterial. Sugdelen av silikon åldras inte och behåller sin form längre än andra material.

Enkel att hålla ren
Nappen är smidig att sterilisera i kokande vatten eller särskild steriliseringsutrustning. Full bruksanvisning medföljer.

Säkerhetstestade nappar
Alla Elodies nappar är testade och godkända enligt de höga säkerhetskrav som finns i den Europeiska föreskriften EN1400 : 2013+A1:2014.

Napp med ventilationshål
Nappens sköld är försedd med ventilationshål som låter luft cirkulera runt munnen och minskar risken för hudirritationer. Alla kanter är mjukt rundade för att inte skava mot ditt barns känsliga hud.

Produktfakta
Varumärke
EAN
7333222019028
Förpackningsstorlek
1 st
Innehåll
Shield: Tritan Plastic 100%, Suction Teat: Silicone 100%.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 89 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?