Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Elodie Haklapp Vanilla White

Elodie Haklapp Vanilla White

Finns i lager
239 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

Elodies vackra haklappar är en uppskattad vardagsfavorit hos många småbarnsfamiljer. Med sitt OEKO-TEX® certifierade och snabbtorkande material, perfekta passform och höga funktionalitet är det lätt att förstå varför. Torka eller skölj bara av den efter varje användning så är den redo att användas på nytt efter en kort stund. Den breda formen täcker både axlar och bröst. Den stora, flexibla uppsamlingsfickan fångar upp allt spill och håller på så vis även golvet renare. Haklappen fästs i nacken med ett stort, mjukt kardborrefäste som ger ställbar storlek och gör att den passar även för äldre barn. Haklappen är lämplig att använda från omkring 5 månaders ålder. En fantastisk haklapp full av smarta funktioner som gör livet med små barn ännu vackrare.

Håller kläder rena
Den väl tilltagna storleken och det mjuka, följsamma materialet gör detta till en bekväm haklapp som skyddar kläder extra väl. Modellen täcker inte bara bröstet utan även axlar och skuldror. Den stora och flexibla uppsamlingsfickan tar hand om smulor och spill och klarar av att samla en hel kopp vätska.

Lätt att ta med
Det mjuka och vikbara materialet gör att haklappen kan vikas ihop till kompakt storlek och är därmed perfekt att ta med på resor eller små utflykter. Att den dessutom torkar snabbt gör den extra lämplig att ha med vid till exempel en picknick.
För designmedvetna föräldrar
I Elodies breda sortiment av olika haklappar så hittar du garanterat något som passar din personliga stil. Vi har enfärgade haklappar och haklappar med vackra mönster - alla med dekorativa detaljer som vingar, små öron eller volanger.    

Produktfakta
Varumärke
EAN
7333222009821
Förpackningsstorlek
1 st
Innehåll
Avtorkningsbart material Haklappen har en vattenavvisande yta som gör den enkel att hålla ren. Torka av med en trasa eller skölj under rinnande vatten efter varje användning. Materialet är snabbtorkande och efter bara en kort stunds hängtork är den på nytt redo att användas. Kan även maskintvättas vid tuffare fläckar. Fri från hälsofarliga ämnen Elodies haklapp är 100% fri från PVC och Ftalater. Den är certifierad enligt ÖKO-TEX Standard 100, klass 1 för babyprodukter.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 239 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?