Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • Ellen Probiotic Tampon Medium 12 st
  • Ellen Probiotic Tampon Medium 12 st
  • Ellen Probiotic Tampon Medium 12 st
20%

Ellen Probiotic Tampon Medium 12 st

Kampanj slutar 2024-06-23
Finns i lager
79 kr
63,20 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

En unik tampong berikad med probiotika som hjälper till att bevara underlivets naturliga pH-värde. Probiotikan består av samma mjölksyrabakterier som naturligt finns i en kvinnas friska underliv och som hjälper till att hålla de dåliga bakterierna borta. Under menstruation kan mjölksyrabakterierna minska i antal och leda till ett ökat pH-värde vilket kan orsaka besvär och obehag. Genom att använda ellen® Probiotic Tampon tillför man naturliga mjölksyrabakterier som hjälper till att bevara det naturliga pH-värdet. Mjölksyrabakterier, även kallade laktobaciller (Lactobacillus species), finns naturligt i underlivet och är förutsättningen till ett friskt underliv. Mjölksyrabakterier hjälper till med surhetsgraden i slidan, som varierar från kvinna till kvinna och kan även variera under t.ex. menstruationscykeln. De probiotiska mjölksyrabakterierna (LN®) är applicerade i tampongens mitt och går att se med blotta ögat om du öppnar tampongen.

När den varma menstruationsvätskan genomfuktar tampongen transporteras bakterierna upp till ytan och vidare till underlivet. ellen® Probiotic Tampon Light passar den som blöder mindre eller i slutet av menstruationen när blödningen normalt sett avtar. ellen® Probiotic Tampon är en svensk innovation utvecklad i samarbete med gynekologer och biokemister.

Visste du att….

Obalans i vaginala pH-värdet är en bidragande faktor till underlivsbesvär.

Ett pH-balanserat underliv innebär bland annat…

• Att du undviker besvär och minskar risken för infektioner

• Att du undviker irritation och klåda

• Att du undviker obehag och ett underliv som luktar illa

• Att du främjar de goda bakterierna och håller borta de oönskade som gör livet tråkigt för dig och ditt underliv

Ellens probiotiska stammar kallas Lacto Naturel (LN®) en mix av tre probiotiska mjölksyrabakteriestammar: (L. rhamnosus LN113, L. gasseri LN40 samt L. fermentum LN99). Dessa finns naturligt i en kvinnas friska underlivsflora. Samtliga Ellens probiotiska produkter innehåller Lacto Naturel - LN®.

Ellens probiotiska produkter är en svensk innovation utvecklad i samarbete med gynekologer och biokemister.

Produktfakta
Varumärke
EAN
7350002720479
Förpackningsstorlek
12 st
Innehåll
ellen® Probiotic Tampon innehåller samma naturliga mjölksyrabakterier som finns normalt i en kvinnas friska underlivsflora. Ellens probiotiska stammar kallas Lacto Naturel (LN®) en mix av tre probiotiska mjölksyrabakteriestammar: (L. rhamnosus LN113, L. gasseri LN40 samt L. fermentum LN99). Tampongen består av viskos och snöret av 100% bomull. Ytskiktet består av Polyester/Polyeten. Till viskosfibrerna har LN® mjölksyrabakterier tillförts. ellen® Probiotisk Tampong har ett lent och fint ytskikt som inte luddar. Ej klorblekt.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 63,20 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?