Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Elexir Pharma Kollagen Hydrolyserat 120 tabletter
25%

Elexir Pharma Kollagen Hydrolyserat 120 tabletter

Kampanj slutar 2024-06-09
Finns i lager
249 kr
186,75 kr
  • Stödjer hudens elasticitet och fasthet
  • Främjar friskt hår och starka naglar
  • Kollagen i lättupptaglig form
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Elexir Pharma Kollagen är ett kosttillskott som består av en sammansättning av kollagen från typ I, II och III. Detta kosttillskott är baserat på kollagen från fisk, nöt och kyckling. Kollagenet är hydrolyserade, vilket innebär att de har brutits ner i mindre delar för att underlätta för kroppen att ta upp det.

Kollagen är ett av kroppens vanligaste proteiner och återfinns i leder, hud, hår, senor och organ. Typ I, II och III är de mest förekommande.

Elexir Pharma Kollagen är även berikad med vitamin C, som främjar en normal kollagenproduktion och har en positiv inverkan på hudens, broskets och hårets funktion. Dessutom innehåller tabletterna vitamin B2 och biotin, som stödjer hälsosam hud och hår.

Kollagentabletterna kan variera i färg vilket beror på att tabletterna innehåller hygroskopiska ingredienser som kan absorbera fukt. Vilket resulterar i att tabletterna kan bli prickiga och mörkare. Det är alltså inget fel på produkten, utan en naturlig förändring.

Produktfakta
Varumärke
EAN
7350023031189
Förpackningsstorlek
120 st
Dosering & Användning

4 kollagentabletter dagligen i samband med måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Innehåll

Innehåll per 4 tabletter (%DRI):
Kollagen (hydrolyserat, typ I, II, III) 2600 mg (*)
Vitamin C 200 mg (250%)
Vitamin B2 (Riboflavin) 1,4 mg (100%)
Biotin 50 µg (100%)
Svartpepparextrakt (Bioperine®) 2,5 mg (*)

*Dagligt referensintag ej fastställt

Ingredienser: Bioaktiva kollagenpeptider (av hydrolyserad kyckling-, bovint- och fiskbrosk), inulin från cikoriarot, vitamin C (L-askorbinsyra), förtjockningsmedel (cellulosa), Bioperine®svartpepparextrakt (Piper nigrum L.), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B7 (D-biotin), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 186,75 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?