Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Elexir Pharma Järn med C-Vitamin 100 tabletter
25%
Vegan

Elexir Pharma Järn med C-Vitamin 100 tabletter

Kampanj slutar 2024-03-03
Finns i lager
109 kr
81,75 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning
Elexir Järn med C-vitamin är ett tillskott med järnbisglycinat (Albion Ferrochel®) som är skonsamt för magen och har ett bättre upptag i kroppen jämfört med de flesta andra järntillskott. C-vitamin är tillsatt då det ökar järnupptaget samt bidrar till immunsystemets normala funktion. Järn bidrar till att minska trötthet och utmattning, normal energiomsättning samt energiomsättning. Elexir Järn kommer i lättsvald depåtablett.
Produktfakta
Dosering & Användning
1 tablett dagligen i samband med måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Innehåll

Innehåll per 1 tablett (%DRI):
Järn 25 mg (178%)
Vitamin C 80 mg (100%) 
DRI = Dagligt referensintag

Ingredienser: Fyllnadsmedel (cellulosa, magnesiumsalter av fettsyror), C-vitamin (L-askorbinsyra), järn (Albion Ferrochel®järnbisglycinat), klumpförebyggande medel (dikalciumfosfat), stabiliseringsmedel (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), färg (järnoxider och hydroxider).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 81,75 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?