Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Elexir Pharma Folsyra 60 kapslar
25%
Vegan

Elexir Pharma Folsyra 60 kapslar

Kampanj slutar 2024-06-09
Finns i lager
119 kr
89,25 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Elexir Pharma Folsyra består av folsyra från Quatrefolic som är en patenterad, högkvalitativ, aktiv form av folsyra lätt för kroppen att ta upp. Folsyra är en vattenlöslig vitamin som hör till B-vitaminfamiljen och kallas även för vitamin B9.

  • Med Quatrefolic (patenterad form av folsyra)
  • Aktiv form av folsyra som gör det lätt för kroppen att ta upp
  • Folsyra bidrar till vävnadstillväxt hos gravida
  • Folsyra bidrar till att minska trötthet och utmattning
  • Folsyra bidrar till immunsystemets normala funktion

Folsyra rekommenderas särskilt till dig som är gravid eller som planerar att bli gravid. Livsmedelsverket rekommenderar gravida att ta tillskott av folsyra för att fostret ska utvecklas normalt under graviditeten. Folsyra har betydelse för utvecklingen av fostrets neuralrör och kan vid brist hos modern orsaka ryggmärgsbråck. 

Folsyra har också andra funktioner i kroppen som att bidra till normal blodbildning, minska trötthet och utmattning, bidra till immunsystemets normala funktion samt för psykologisk funktion. 

Produktfakta
Dosering & Användning

Rekommenderat intag för vuxna: 1 kapsel dagligen tillsammans med måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost utan det är viktigt med en balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt i rumstemperatur och skyddat mot solljus samt oåtkomligt för barn.

Innehåll
Fyllnadsmedel (cellulosa, magnesiumsalter av fettsyror), kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), folsyra (Quatrefolic® (6S)-5-metyltetrahydrofolsyra, glukosaminsalt).
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 89,25 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?